Felhívás!

Puccskísérlet

A múlt hét legjelentősebb politikai eseményét a magyar ellenzék sikertelen obstrukcióját és a kormányellenes sajtó által minden alap nélkül „rabszolgatörvénynek” nevezett jogszabály elfogadását követő tüntetéssorozat képezte, melynek keretében elvált a szív a májtól. A demonstrálók, szakítva a magyar rendszerváltás utáni idevágó politikai hagyománnyal, agresszíven léptek fel a rendőrökkel szemben, megtámadták és megdobálták őket.

Jelszavaik – intenzív kereszténygyalázás közepette – minden emberi jóérzést nélkülöztek. Az ország fenyőfáját meg is rongálták, s a szegény gyerekeknek szánt szánkókat felgyújtották, illetve loptak belőlük; a város más pontjain is romboltak és gyújtogattak.

A rendőrök visszafogott és arányos fellépéséből az ellenzék igyekezett szenzációt kelteni belföldön és külföldön. A legperverzebb és legabszurdabb, hogy Gyurcsány Ferenc, akinek miniszterelnöksége idején, 2006. október 23-án egy békésen ünneplő tömeg ellen vezényeltek lovasrohamot, szemeket lőttek ki, csontokat törtek szadista kéjjel, agyakat lékeltek viperával azonosítójel nélküli emberállatok, akik közül nem tudni, mennyi volt külföldi zsoldos, képes most a túlzottan is mértéktartó rendőrséget hibáztatni. Megtudtuk időközben azt is, hogy az előállítottak jelentős része büntetett előéletű, s akad köztük nem egy külföldi állampolgár, s persze CEU-hallgató.

Arra már szót sem kell vesztegetni, hogy a balliberális anarchista tomboló csürhét a Jobbik is támogatja, mely pártot már jó ideje lehetetlen megkülönböztetni az ellenzék hagyományosan nemzetellenes, a magyar nemzeti érdekeket tudatosan aláásó részétől. A helyzet nyilvánvaló: a globalista háttérhatalom teszteli a magyar lakosság és a magyar rendőrség tűrőképességét, igyekeznek polgárháborút kirobbantani, s ürügyet keresnek a fegyveres beavatkozásra.

Az ellenzéki média és a nemzetközi fősodratú sajtó velük van. De ez kevés. Egy valami nincs mögöttük: társadalmi támogatottság.

Sőt, amijük volt, azt is épp most játsszák el. Forradalmat imitálnak pár ezer emberrel, akik inkább elriasztják a jóérzésű polgárokat a képviselt szervezetektől. Amit művelnek, az egy eleve kudarcra ítélt puccskísérlet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.