Felhívás!

OLVASÓI LEVÉL

Negyven ledolgozott év után

Nagyon bánt, hogy 59 évesen, 40 ledolgozott év után a következőket éltem meg. Az utolsó négy évben és néhány hónapban Nagyborosnyón, egy vegyes üzletben dolgoztam. A főnököm három évig K. Krisztina volt, az utolsó évben pedig K. Attila ugyanabban az üzletben, amit ő bérbe vett három évre. Ledolgozott éveim alatt mindenki meg volt elégedve velem, csak ő nem.

Április 6-án dolgoztam utoljára. Amikor bejött a kolléganőm a délutáni váltásra, közölte, a főnöknél volt, beadta a felmondását. Nem sokkal később megérkezett a főnökünk is a feleségével, és tudtomra adták, hogy másnap bezárják az üzletet, adjam vissza a kulcsot.

A főnök nem is ismert engem igazán, hiszen ő barátosi volt, így nagyjából ötször találkoztunk a kevéssel több, mint egy év alatt. Nem tetszettem neki, mert kapott néhány hamis telefonhívást, amelyekben ellenem szóltak olyanok, akiknek én nagyon sokat segítettem. A napokban derült ki, hogy a kolléganőm is ellenem uszította. Így dobtak ki engem az üzletből egyik napról a másikra. Csak az bánt, hogy nem engedte, dolgozzam még legalább egy hónapot.

A főnök feleségével nincs problémám, neki sok erőt és egészséget kívánok!

Sebestyén Gabriella, Nagyborosnyó

***

Ha nem lenne tragikus…

Fegyőr, a Momentum, a külföldről Magyarországra becsepegtetett globalista párt, antitalentummal megáldott kormányfő-jelöltje zokon vette, és ez irányú nemtetszését világgá ordította azért, hogy a magyar-ír futballmeccsen nem térdepeltek le a magyar válogatott focistái a kezdés előtt, a BLM elvárásai szerint, és hogy kifütyölték a szurkolók a fél térdre ereszkedő ír válogatott magatartását. Karinthy-gyűrűt érdemlőnek tartom azt, hogy ez a „magyar sportszerető” (saját allítása szerint) pártjával együtt azzal robbant be a magyarországi politikai életbe, hogy az olimpia magyarországi megrendezése ellen gyűjtögetett aláírásokat és vehemensen tiltakozott az esemény megrendezése ellen!

Dr. Toducz Endre, Mikháza

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.