Felhívás!

Nyílt levél az RMDSZ-es honatyákhoz!

Beke István és Szőcs Zoltán július 4-e óta ártatlanul börtönben sínylődik, kitéve további meghurcoltatásoknak!

A július 12-i tüntetésen összefogást hirdetve jelentek meg az erdélyi pártok, tanácsok, civil szervezetek képviselői, az RMDSZ képviseletében Fejér László Ödön szenátor.

Az összefogás ígéretében szeretném önöket megszólítani, mint olyanok, akik „megvédik a közösséget, akik megteremtik a biztonságot számukra.” „Kiállnak. Képviselnek. Nyilvánosságra hoznak minden támadást, minden jogsértést… Kiharcolják az igazukat!” – ezeket önök mondták, vállalták, a honlapjukon megjelenő hitvallásuk! Tegyék meg! Ez, itt most nem a várakozás ideje!

A nyári szabadság miatt, több mint másfél hónapja, tehetetlenek? Lennének eszközeik tájékoztatni a nemzetközi közvéleményt, a jogsérelmekről tájékoztatni a politikai súllyal bíró országok nagykövetségeit, a fiúk által a közösséget ért támadásokra tudnának érdemben válaszolni, ki tudnának állni és beszélni arról, hogy a jogtiprás mindennapos a tárgyalótermekben, a legfelsőbb szinten is. Éljenek jogukkal, látogassák meg a fiúkat most már a csíkszeredai börtönben, ahol közvetlenül biztosíthatják őket támogatásuk valódi tartalmáról, és tájékozódhatnak arról, hogy milyen az élet négy fal között ártatlanul!

Feketehalmon 11 napba tellett az evőeszköz-vásárlás jóváhagyása, átszállításukig nem engedélyezték a szükséges gyógyszerek bevitelét, többször is visszaküldve azokat, a karantén a 21 nap helyett majdnem duplája lett, minimális jogokat sem engedélyezve, maximális biztonságú börtönbe akarták küldeni őket, majd visszamenőleg megváltoztatták döntésüket, kétszer elutasították a konzulátus képviselőinek látogatását, joguk volt kussolni, ha nem akartak nem megfelelő viselkedés miatt jelentést kapni!

Köszönöm azoknak a politikusoknak, aki már tettek az ügy érdekében, tisztelettel kiemelve Kulcsár-Terza József parlamenti képviselőt, aki első perctől bízott ártatlanságukban.

Mi, még mindig igazságot akarunk! Reméljük, hogy Önök is!

Beke Csilla

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. augusztus 21., 9:56
    ÉRTÉKELÉS: 12

    Hat sajnalom Csilla de mar annyiszor bebizonyosodott hogy a politikusaink amikor a foldi halandokert kell kuzdjenek AKKOR KUSSOLNAK A LEGJOBBBAN, es majd ha jon a valasztasi ev akkor majd eloveszik az AUTONOMIA szlogent, ha elismerik politikus urak ha nem EZ VAN !!!