Felhívás!

Nemzeti konzultáció

A kormány 13 kérdést fogalmazott meg a legújabb nemzeti konzultáció keretében, melynek fő témája a koronavírus elleni védekezés. Nem kétséges, a kérdéseket úgy fogalmazták meg, hogy kidomborítsák a kabinet érdemeit, viszont ettől függetlenül azok nagyon fontos problémaköröket érintenek.

Egyrészt fontos tudni, hogy a védekezés mely formáit támogatja a magyar lakosság, másrészt médiaellenszélben ez is egy eszköz arra, hogy a kormány elvi alapállásáról tájékoztassák a választópolgárokat. Az elvi alap pedig az ország kiszolgáltatottságának csökkentése, a politikai és gazdasági szuverenitás megerősítése. Érdemes kiemelni az a konzultációs kérdést is, hogy elfogadhatja-e Magyarország Soros György elképesztően arcátlan javaslatát az Unió által felveendő, soha le nem járó hitelről.

Ami az új Soros-féle ötletet illeti, az akkor is aggasztó, ha első látásra viccnek is rossz. Azt jelzi, hogy a globális háttérhatalom egyik legismertebb, nyílt színen is látható figurája nem tartja már fontosnak a politikai befolyásszerzési törekvéseit becsomagolni, többé-kevésbé titkon, álcivil hálózatokon keresztül megvásárolni a döntéshozókat, képes olyan nyílt ajánlatot tenni, amelynek elfogadása esetén az egész uniós vezetés gazdasági s egyben politikai függésbe kerülne tőle és a mögötte álló hatalmi erőközponttól.

Az ellenzék persze úgy reagált, ahogy szokott, beindult ismét a hisztéria a konzultáció ellen, mely egy új eszközzel egészült ki, az ívek módszeres ellopásával. Ezek ennyit tudnak.

Az ember azt hinné, hogy morálisan és politikailag nem tudnak már hová süllyedni, s utána következik egy-egy olyan gesztus, mely még alantasabb, még vérlázítóbb, mint amilyen volt a minap a normalitás elleni, a Black Lives Matter szervezet neve alatt futó globális terror importálási kísérlete Donáth Anna részéről, a „Roma életek is számítanak” címmel. Mintha bárki másként gondolná ezt Magyarországon.

Nyilván az a szándék, hogy a magyarság ellen hangolják az erre amúgy is hajlamos cigányságot. Kontrasztolva ezt azzal, hogy rabosították azokat a mentősöket, akik rendőrségi kíséret nélkül nem voltak hajlandóak az őket meggyilkolással fenyegető cigány családhoz kiszállni, vészjósló kép jelenik meg a szemünk előtt.

A Fennvaló őrizze meg az országot attól, hogy ez a magyarellenes ellenzék valaha hatalomra kerüljön.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.