Felhívás!

Minden férfi disznó?

A napokban felrobbant a magyar bulvármédia, illetve a közösségi média is Schobert Norbert újabb fröcsögésén. Ha esetleg valakihez még nem ért el, röviden ez volt a lényege az élő videóban megosztott okosságnak: a nők többsége szülésnél elcseszi a házasság boldogságát, mivel meghízik, így a férfinak már muszáj pornót néznie, hiszen lehetetlen, hogy úgy nézzen már a többletsúllyal rendelkező, „döngölő léptekkel” közlekedő asszonyára, mint anno, amikor még „csinos, feszes és szexi” volt. Aztán persze ez a legfőbb oka annak, hogy gyermekek maradnak félárván. Norbi szerint a nő hiába ad értéket a családnak a gyermekáldással, a férfi ezt nem tudja igazán értékelni.

Mi, nők már évek óta tudjuk, hiszen a csapból is az folyik, hogy csinosnak kell lennünk, különben igénytelen malackák látszatát keltjük. A nő tehát főzzön, mosson, takarítson, nevelje a gyermeket, legyen legalább egy jól fizető állása, de éjnek éjjelén még edzeni is járjon el. A férfinak meg mi az egyetlen dolga? Pontosan az. Megkívánni-megcsinálni. És ha a nő felszedett néhány kilót? Elhagyni!

Azon túlmenően tehát, hogy nők millióiba szúrta bele a kést, a férfiakat általánosítva csupán ösztöneiknek élő állatoknak írja le. Hálás vagyok a Fennvalónak, hogy csupán 1-2 olyan embert ismerek, aki hasonló agyi kapacitással rendelkezik, mint Norbink. Ezek szerint az a nő, aki szülés előtt sem volt feszes, annak nem is lesz, akinek szüljön. A férfi, akinek tetszik, ha egy lány gömbölyű, valószínűleg beteg. Hiszen Norbi megmondta: ha a csajszi meghízik, azt már a férfi nem tudja megkívánni. S mint továbbá kiderült: a pasasoknak szabad elhízni, mert a csajok érzelem alapján gerjednek rájuk, nem fognak egy szót se szólni, ha hirtelen leereszkedik a sörpocak.

A célját elérte: feledésben lévő neve újra a címlapokon tündököl, mindenki osztja posztját és véleményét, illetve a negatív reklám is reklám, ugyebár. Biztosan lesz, aki megkérdezi: ki a fene ez a Norbi? A válasz: magyar celeb, aki a kövérek lefogyasztásával keresi pénzét, de mindenképpen addig vagy boldog, amíg nem ismered a nevét!

Bartok Barbara

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások