Megszavazták a kvótát

A magukat balra soroló erők által „menekültválságnak” nevezett megsemmisítő erejű támadás Európa kultúrája ellen újabb fejezethez érkezett. Az Európai Parlament – köztük a magyar (ál)baloldal képviselői, Szanyi Tibor (MSZP), Niedermüller Péter (Demokratikus Koalíció) és Jávor Benedek (Párbeszéd) – megszavazta a migránskvótát, aminek tervét egy évvel ezelőtt, a népszavazás idején nem létezőnek nevezték. A határon kívüli magyarokat az anyaországban nem szívesen látó, de a hódító szándékú, zömmel iszlám hitű betolakodókat tárt karokkal váró Gyurcsány-féle párt, a Demokratikus Koalíció a Fideszre mutogat az ügy kapcsán, azt állítva, hogy e párt nem hajlandó részt venni a „menekültprobléma” közös európai megoldásában.

Holott nyilván nem erről van szó, hiszen maga Orbán javasolta ismételten a közös európai határvédelem megszervezését, hanem arról, hogy a „közös megoldás” örvén a kvótát is ránk akarják kényszeríteni, melynek kérdésében kőkemény ellenállást kell tanúsítani. Mihelyt ebben az ügyben kicsit is enged a kormány, a globális háttérhatalom által mozgatott Unió beteszi a lábát az ajtórésbe, és arra ébredhetünk, hogy Magyarország arculata megdöbbentően rövid idő alatt átrajzolódik. Miként arra többek között Kósa Lajos tárca nélküli miniszter is rámutatott, ebben az ügyben elég egyetlen téves lépés, és visszafordíthatatlan folyamatok indulhatnak el, melyek Magyarország megszűnéséhez vezetnek. Csak reménykedhetünk abban, hogy a V4-ek ellenállnak a brüsszeli nyomásnak, és Magyarország nem marad egyedül intranzigens politikájával.

A Fidesz élére nemrégiben újraválasztott Orbán Viktor a párt kongresszusán elmondott beszédében természetszerűleg kitért a migránsválság kérdésére is. Hadd idézzük: „A szerencsétlen helyzetbe került emberek millióit Afrikából és Közel-Keletről Európába csábítják, sőt egyenesen beszállítják, hogy meggyengítsék a nemzeteket, és megadják a kegyelemdöfést a keresztény kultúrának. Beszéljünk őszintén arról is, hogy a Soros-terv súlyosan veszélyezteti mindennapjaink biztonságát is. Ez az, amit meg kell akadályoznunk, ez az a veszély, amitől az országot meg kell védenünk.”Ha meg akarjuk őrizni Magyarországot magyar országnak, nem kétséges, kit kell támogatnunk a jövő évi választáson.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások