Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Meglátások és észrevételek

Az orosz–ukrán háborút józanésszel el lehetett volna kerülni, de az Amerikai Egyesült Államok és Európa hadianyag gyárosai meg kellett szabaduljanak a rengeteg, legyártott pusztító-öldöklő fegyvertől. Minden józanul gondolkodó ember tisztában van azzal, hogy nem azért küldik-viszik a sok hadi, pénzügyi segítséget, mert olyan nagyon szeretik Ukrajnát vagy az elnökét. Ha egy keveset is csökken az érdekeltség Ukrajna felszíni vagy altalaj kincsei iránt, rövid időn belül véget ér a háború, mindegy milyen kimenetelű lesz ez Ukrajna számára.

Az Oroszország ellenes szankciók visszaütöttek és ütnek azon országokra, amelyek fejetlenül kezdeményezték és megszavazták. A közelmúltban az Európai Parlament az évértékelő jelentése alkalmával azt tanácsolta, a túlzottan magas rezsiszámlákat vigyék a Kremlbe. Szerintem is ez lenne a jó megoldás. A számlákat gyűjtsék össze, rakják hátizsákokba, tegyék az EP-képviselők hátára, és hivatalosan vigyék a Kremlbe, ahol minden bizonnyal majd tárt „karókkal” (nem rövid ó-val!) fogadják.

A nagy demokrácia hazájában, a Német Szövetségi Köztársaságban utcai tüntetést rendeztek a zoofilek, hogy törvényesítsék az ember–állat szexuális kapcsolatokat. Ha ezt sikerül megvalósítani, akkor majd láthatunk emberfejű kutyákat, kutyafejű embereket, vagy kecskéket stb. A normális embereket pedig rezervátumokba terelik, hogy megmentsék a kihalástól, és azért, hogy a zoofil lények majd lássák, milyen is volt egykor az ember.

Ami azt illeti, már vannak az országban, a kormányban, az EP-ben, az ENSZ-ben, egyes országok élén szamárfejű emberek, vagy emberfejű szamarak. Ezek valamikor szamárköhögésbe estek, aztán a köhögés elmúlt, a szamár megmaradt. Most a majomhimlőtől tartanak, félő hogy egyre több majom lesz…

Kusztos András, Sepsiszentgyörgy

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. szeptember 29., 11:04
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Jellemezhetetlen az írás. Azért egy sajtóorgánumban lehetne annyi önbecsülés, hogy ilyen színvonalú írást ne hozzon le. Ennyi erővel tényleg egy zsákfaluból is írhatna bárki cikket. Nem azt várom, hogy szakemberek írjanak kizárólag, de legalább legyen minimális tájékozottsága a világról, ne egy észtelen, reakciós írás legyen. Szomorú, hogy csak azért jelenik meg egy ilyen írás, mert egybecseng a Fideszes média direktívájával. Ez nem újságírás.