Felhívás!

Márki-Zay győzött

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere lett az előválasztások győztese, Dobrev Klára gratulált is neki. A kormányellenes erők önmagukat ünneplik, továbbá 2022-re vizionált győzelmüket, de még a kormánypárti elemzők jó része is úgy véli, hogy Márki-Zay keményebb ellenfél, mint amilyen Gyurcsány Ferenc felesége lett volna.

Az tény, hogy Márki-Zayt könnyebb úgy eladni, mint Gyurcsány-független figurát, mivel a választópolgárok jelentős része aligha gondol abba bele, hogy ha netán győz is az ellenzék, akkor már most lehet tudni, hogy a miniszterelnök egy Gyurcsány-párti többséggel fog kormányozni, már persze, ha eljut a kormányzásig. Mert ha az alkotmányos hagyományainknak megfelelően Márki-Zayt bízza meg kormányalakítással a szivárványkoalíció nem kizárható győzelme után a köztársasági elnök, s be is iktatják, mint miniszterelnököt, Gyurcsány Ferencen múlik, hogy hány napot tölt ebben a pozícióban, és mikor váltja le akár Dobrev Klárára, akár bárki másra konstruktív bizalmatlansági indítvány útján. Márki-Zay tehát, ha Isten ne adja, de eljut a kormányalakításig, vagy mindenben azt fogja csinálni, amit az ellenzéki kórus karmestere, Gyurcsány elvár, vagy repül.

A legvisszatetszőbb, hogy a magyar történelem egyik legvészterhesebb időszakában, midőn az ország szuverenitása, életformája, keresztény és nemzeti jellege forog kockán, az ellenséges globalista erők helyi zsoldoscsapata a hazaszeretet forradalmáról beszél az előválasztás kapcsán. Láttunk már ilyet. Az országot szétprédáló, a veretlen, ütőképes magyar hadsereget a legnagyobb szükség idején leszerelő Károlyi Mihályék is nemzeti jelszavakkal jutottak hatalomra 1918 gyászos őszén a baloldal által ma is méltatott és „őszirózsás forradalomnak” nevezett szétzüllés idején, melynek szimbólum-erejű jelenete az volt, amikor a szabadkőművesek kommandója, az agresszív csürhe néhány figurája meggyilkolta saját otthonában a korszak legjelentősebb államférfiját, Tisza Istvánt.

Kétségünk ne legyen, Károlyiék utódai ma sem rettennének vissza az erőszaktól, hiszen még nem is győztek, de már azt vizionálják, hogy az írott jogra fittyet hányva eltörlik feles többséggel a kétharmados Alaptörvényt, anarchiába és akár polgárháborúba taszítják Magyarországot.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.