Felhívás!

Közlemények

Felhívás a közbiztonság érdekében

Sajnos a koronavírus-járvány okozta nemzetközi és országos szintű rendkívüli helyzet hatásai Sepsiszentgyörgyre is kiterjednek. A helyi hatóságok az elmúlt hetekben több korlátozást is bevezettek, a kormány által kiadott katonai rendeletek kiegészítéseképpen. Minden meghozott intézkedés célja az, hogy megvédje az embereket attól a járványtól, ami már több mint egymillió embert fertőzött meg, és ami több mint 53 ezer áldozatot követelt szerte a világban.

Vannak olyan személyek azonban, akik ebben az időszakban is a törvények megszegését és különböző bűncselekmények elkövetését választják: rablások, betörések, lopások stb. Hasonló esetek Sepsiszentgyörgyön is történtek az utóbbi napokban, ezért az önkormányzat arra kéri a lakókat, hogy amennyiben bűncselekmény áldozatául esnek, tájékoztassák a polgármesteri hivatal munkatársait is.

FONTOS! Amennyiben bűncselekmény elkövetését észlelik, sürgősen hívják a 112-es hívószámot, és próbáljanak minél több részletet megjegyezni az elkövetőkre vonatkozóan. Kérjük, csak ezt követően értesítsék a polgármesteri hivatalt a bűncselekmények részleteit illetően. Mindezt a 0267.311.243-as telefonszámon vagy az info@sepsi.ro e-mail-címen tehetik meg.

Ezekben az időkben jobban össze kell tartanunk, mint bármikor korábban, hogy könnyebben átvészeljük az adott helyzet megpróbáltatásait.

Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala

 

Köszönőlevél

A Kovászna Megyei Közegészségügyi Igazgatóság szeretné megköszönni az Aluco Kft. és Dunapack Rambox Prodimpex Kft. nagylelkű támogatását, amellyel az igazgatóság munkáját segítette ezekben a mindenki számára, de különösképpen az egészségügyben, közegészségügyben dolgozók számára nehéz időszakban.

Ágoston László ügyvezető igazgató

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.