Felhívás!

Köszönjük a támogatást!

A Kőrösi Csoma Sándor Közművelődési Egyesület nevében köszönjük szépen támogatóinknak, együttműködőinknek és önkénteseinknek a 2022-es Csoma-napok lebonyolításában nyújtott segítséget.

A rendezvényt támogatta a Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Lakitelek Népfőiskola Alapítvány, Kovászna Megye Tanácsa, Communitas, Bertis Kft, Toro Impex Kft, Diószegi Pékség, Demes Barna vállalkozó, Vén Erzsébet ékszerész és a Kőrösi Csoma Sándor Líceum. Társszervezők voltak a Kovászna Megye Művelődési Központ és Kovászna Városi Művelődési Ház. Együttműködő partnereink voltak: a Tündérvár – Székely Nagycsaládosok Egyesülete, a Csomakőrösi Református Egyházközség. Külön köszönjük a Csomakőrösi Református Nőszövetségnek és a Kőrösi Csoma Sándor Közművelődési Egyesület asszonyainak az állófogadás és a szeretetvendégség előkészítésében és lebonyolításában nyújtott segítséget.

Köszönjük Magyarország diplomáciai képviseletének, meghívottjainknak, a testvérvárosok képviselőinek, a kutatóknak, előadóinknak, hogy velünk tartottak, a Kőrösi Csoma Sándor Líceum vezetőségének, pedagógusainak, hogy társaink és támogatóink voltak a rendezvény és a tudományos értekezlet megszervezésében.  

Köszönjük a cserkészek, fúvósok, kórusok, a csomakőrösi gyermekek és vezetőik hozzájárulását, hogy emelték a megemlékezés rangját.

Köszönjük Kovászna város önkormányzatának és a Csomakőrösi Református Egyházközségnek, hogy Csoma ügyét magukénak tekintik, hogy időt és energiát nem sajnálva mellettünk állnak.

Köszönjük a sajtó képviselőinek, hogy évről évre figyelemmel követnek, munkánkat láthatóvá teszik, népszerűsítik.

Ferencz Éva, a Csoma Emlékközpont és Népfőiskola vezetője

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.