Felhívás!

Intő ukrán példa

A Magyarországon vasárnap lezajlott parlamenti választás eredményei csak szombaton fognak majd véglegessé válni, azonban a leadott szavazatok 98%-ának megszámlálása után az már kiderült, hogy a Fidesz–KDNP koalíció elsöprő győzelmet aratott. Az országgyűlésben elfoglalható 199 képviselői helyből ugyanis 134, vagyis 67,37% nekik jutott, ami kétharmados többséget jelent. A külföldön leadott szavazatok pedig tovább növelhetik a jelenleg is kormányzó pártok súlyát.
Kétségtelenül bebizonyosodott tehát, hogy sorsfordító időkben a magyar nemzet túlnyomó része felnő önmagához, és bölcs döntéseket hoz. Hogy megfontoltan és higgadtan cselekszik. Hogy felelősséget érez és vállal a hazáért. Hogy fejlődő, biztonságos, független és szabad országban akar élni. A balliberális oldalról érkező hazug­ság­áradat, rágalomhadjárat, egymásnak ugrasztás és gyűlöletkeltés ellenére. Mindez pedig örömmel, megelégedéssel és büszkeséggel kell, hogy eltöltsön bennünket.
A nemzetben, hazában, valamint keresztényi értékrendben gondolkodó politikai alakulatok elvárt, remélt és megnyugtató győzelme azonban nem szabad önhitté, elbizakodottá, illetve kényelmessé tegye őket. Hiszen egy fontos csatát megnyertek ugyan, de a háború ezzel még nem ért véget. Éppen ezért továbbra is szükség van a most megmutatkozott egyetértésre, tisztánlátásra és összefogásra. Ébernek kell maradni, bátornak és elszántnak, mert a világot gazdasági, valamint politikai járomba hajtani akaró külső erők, illetve belföldi szövetségeseik nem adták fel törekvéseiket, csak újabb terveket szőnek. Megvalósításuk érdekében pedig semmitől sem riadnak vissza, így a tömeghisztéria keltésétől sem.
Erre utal Gyurcsány beszéde is, melyben megkérdőjelezte a választások tisztaságát és törvényszerűségét. Nyilván, nem véletlenül, hanem a leendő kormány megdöntésére irányuló felforgató tevékenység, és ennek nyomán esetleg bekövetkező erőszakos cselekmények indoklása érdekében. Ennek lehetőségét ugyanis nem szabad kizárni, amint az Ukrajnán pár éve végigsöprő zendülés is bizonyítja, melyről utólag kiderült, hogy a hatalom megszerzésében érdekelt háttérerők készítettek elő, robbantottak ki és irányítottak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.