Felhívás!

Frontátrendeződés

Az európai lakosságcserének öt évvel ezelőtt „migránsválság” címmel elindított drasztikus felgyorsítása, a háttérből irányított modern kori népvándorlás ügyében eddig kialakult frontvonalak átrendeződni látszanak. Ebben vélhetően közrejátszik valamilyen mértékben a koronavírus is, mint globális figyelmeztetés, hiszen érdemes belegondolni, hogy Afrikából ennél pusztítóbb kórokozókat is behurcolhatnak a betolakodók, akiknek az EU balos „haladói” rögtön állampolgárságot is adnának, ami ugyebár szavazati joggal is jár. S közrejátszhat az új török politika, illetve a görög politikai elit felébredése, az EU határainak hősies görög védelme.

Annyi biztos: felébredt az európai fősodor néhány sajtómunkása és politikusa. Bánthat, sérthet minket, magyarokat, hogy a magyar határkerítés kapcsán mindennek elmondta a ballib elit Magyarországot, míg ugyanezen közéleti szereplők jelentős része helyesli a kemény görög határvédelmet, de attól még a fehér keresztény kultúra létesélyeinek szempontjából ez rendkívül pozitív fejlemény.

Az pedig nem várt fordulat, hogy Ausztria piacvezető sajtóorgánuma, a liberálisként számon Die Presse nem kevesebbet írt le, mint azt, hogy ideje lenne bocsánatot kérni Orbán Viktortól, s azt is, hogy „ha Európa Németország vezetése alatt 2015-ben úgy cselekedett volna, mint Orbán, ahelyett hogy elítélte volna, akkor megkímélték volna az EU-t például a szélsőjobboldal felemelkedésétől, egy tucatnyi dzsihadista támadástól és a bevándorlási hullám hatalmas költségeitől.” Most arra ne vesztegessünk sok szót, hogy az általuk szélsőjobboldalinak nevezett erők zömének semmi köze a valódi szélsőjobbhoz, s hogy ma ballib körökben a demokrata hazafiakat divat szélsőjobboldalinak, nácinak és/vagy fasisztának bélyegezni.

Itt a lényeg az, hogy lassan mozdulni látszik valami a baloldalon.

Versenyt futunk az idővel. Ha e változás nem lesz alapvető és a fősodor fősodráig ható, akkor Európának mai formájában semmi esélye a túlélésre. Ha viszont még időben rájönnek elegen arra, hogy az iszlámmal micsoda vészt szabadítottak Európára, s így magukra is, majd megteszik a szükséges védekező lépéseket, akkor elkerülhetjük az iszlám kalifátus horrorisztikus jövőképét, amit egyre több muszlim nyíltan meg is fogalmaz Európa vonatkozásában.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások