Évnyitó

Orbán Viktor az idei évet is egy nagyszabású nemzetközi sajtótájékoztatóval kezdte, melynek keretében részletes, kimerítő és világos választ adott minden kérdésre a migrációval kezdődőleg és az Európai Unió működésének abszurditásaival bezárólag.

A miniszterelnök nemcsak azt igazolta ismét, hogy átlátja a mai kor legfőbb problémáit s azokra képes választ adni, hanem azt is, hogy ezeket a válaszokat közérthetően tudja megfogalmazni, és olyan értékbázisra helyezi, amit józan paraszti észnek, avagy egyetemes emberi igazságérzetnek nevezünk.

Hiszen kit ne zavarna például az, hogy a maffiaszerűen működő, magát baloldalnak nevező, nemzetközi, globalista beágyazottságú jogászi-média-gazdasági-politikai hidra (copyright by Pokol Béla) csápjai sátánian ügyes mozgásának köszönhetően a magyar államot arra kötelezik az uniós bíróságok, hogy kisebb vagyonokat fizessen elítélt bűnözőknek azért, mert a fogva tartásuk nem üti meg azokat a mércéket, amiket uniós bürokraták elefántcsonttornyukban, íróasztal mellett kitaláltak?! És a normális gondolkodású többség tagjai közül ki ne helyeselné, ha ezt a magyar állam, konfliktust vállalva megtagadja?

Mi az, ami mindebből átjön sok embernek? Az, amit a mélyen nemzet- és hagyományellenes, nyíltan bevándorláspárti (ergo Európa-ellenes) HVG.hu a valóságot súlyosan eltorzítva címben kiugrat, tételesen az, hogy Orbán „mellébeszélt”. Miközben pont a fordítottja történt.

Orbán az a politikus, aki az egész európai mezőnyben a legtöbbet mondja ki a tényleges valóságról, és ezúttal saját magához képest is kiugróan jól teljesített. S miért a HVG kommentárja az, ami sokak tudatát rejtetten befolyásolja? Azért, mert a mindenki által használt Google kereső ezt dobja fel első hírnek az ember telefonján. Itt is tetten érhető a globalisták és a nemzeti érdekeket képviselő közép-európai államok vezetése közötti, sokak számára rejtett harc. És emellett ott van az egyirányú Facebook- és Youtube-cenzúra, a fősodratú sajtó kézi vezéreltsége s még hosszan sorolhatnám.

Egy láthatatlan, sokak számára nem is érzékelhető nemzetközi hatalommal és helyi segédcsapataival áll szemben Orbán Viktor, akinek fő fegyvere a tiszta gondolkodás és a tiszta beszéd.

Mint láthattuk a minap, e fegyvert remekül forgatja. A következő két évben eldől, hogy milyen eredménnyel.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 16., 8:34
    ÉRTÉKELÉS: 2

    A Scinteia is megirigyelte volna ezeket a szép, méltató sorokat, amelyek mindig pontosan tudják, hogy éppen hová kell szúrni, és hová ny..ni.