Felhívás!

Európa megmaradásáért

A kilencvenes évek derekán Csermely Péter egyik publicisztikájában olvashattunk a Lapos Földben Hívők Társaságáról. Viccnek gondolnánk, hogy akad ember, aki halálosan komolyan állítja, hogy mindaz, amit a csillagászatról tudunk, minden bizonyíték, mely a Föld formájával kapcsolatos, egy gigantikus megtévesztési manőver terméke. Mindezt annak kapcsán tartottam fontosnak felidézni, hogy a botrányellenzék híveinek jelentős része büszkén állítja, hogy soha sem hitt a migráns-problémában, de akad, aki a migránsokban sem hisz, az egész kérdéskört a Fidesz által kreált álproblémának véli.

Hiába van tele a világháló hírekkel, adatokkal, videókkal, hiába lehet meglehetős pontossággal kiszámítani, hogy a migránshátterű lakosság – akik jelentős százaléka egy harci ideológiának beillő vallás, az egész Föld leigázására törekvő iszlám híve – mikor kerül többségbe a kontinensen. Vannak, akikben akkora a Fidesz és Orbán Viktor elleni gyűlölet, hogy inkább letagadják a Napot az égről, csak ne kelljen azzal a ténnyel szembenézni, hogy minden negatív érzésük célpontja Európa-szinten az első számú politikus, aki kontinensünk legfőbb problémájának orvoslása tekintetében már 2015-ban világos programot adott.

E hó elején a Fidesz és a KDNP programadó nagygyűlésén Orbán hét pontba foglalta migráns-ügyben a teendőket. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak, egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére, senkit ne engedjenek be Európába érvényes dokumentumok nélkül, szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot, Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítse meg a határvédelem költségeit. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát, és végül: a bevándorlást ellenző vezetők álljanak az EU-s intézmények élén.

Csupa olyan javaslat, mely közvetlenül a józanészből származtatható, ezzel együtt küzdeni kell ezek érvényre juttatásáért.

Nem kérdés, hogy május 26-án hova kell álljanak azok, akiknek fontos nemcsak a magyarság, hanem a keresztény kultúra jövője.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.