Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Eltévedt rakéták

Múlt héten, amikor hírét vettük, hogy rakéták csapódtak be Lengyelország területén, és két ember meghalt, okunk volt azt hinni, hogy küszöbön áll az apokalipszis. Az ukrán vezetés legott hadba szólította a világot Oroszország ellen a fősodratú sajtó egy részének támogatásával. Magyarországon is az ellenzéki média minden ok nélkül orosz rakétákat emlegetett, s úgy tűnt, hogy a NATO nyílt háborúba lép Oroszországgal az 5-ös cikkelyre való hivatkozás alapján.

Akkor nyugodhattunk le valamennyire, amikor maga az amerikai elnök nyilatkozott úgy, hogy „valószínűleg nem Oroszország területéről lőtték ki” a szóban forgó rakétákat. Azóta nagyjából kiderült, hogy ukrán légvédelmi eszközökről volt szó, és az eset lehetett éppen úgy kontárság, műszaki hiba eredménye, mint egy balul elsült „false flag” hadművelet. Mert ott, ahol a sajtó hirdet végeredményt egy nyilvánvalóan elcsalt választás után, vagy ahol a világ szeme láttára berobbantanak három épületet, melyek közül csak kettőbe csapódott repülő, de ennek dacára elhitetik a világgal, hogy nem önmerénylet történt, hanem terrorcselekmény, ott bizony minden elképzelhető. És ha a háttérerők úgy döntöttek volna, hogy a NATO hadba vonul Oroszország ellen, mert utóbbi megtámadta Lengyelországot, akkor szembenézhettünk volna a közelgő atomkatasztrófával.

Nos, melyik párt az, mely elsőnek kezdte Magyarországon a kardcsörtetést, de annyira kínosan, hogy a szóban forgó bejegyzést azóta le is vették honlapjukról? Igen, jól sejtették, a Momentum, mely Stummer János volt jobbikos politikus személyében új aktivistát köszönthet soraiban.

Mindeközben az EU folytatja az öngyilkos szankciós politikát, melyről valaki végre ki merte mondani, hogy az nem más, mint a háború felé tett lépés. Ezúttal is Orbán Viktor volt az, aki nevén merte nevezni a gyereket, aki a béke és a józanság, a „stratégiai nyugalom” hangján szólt.

Tőkés Lászlóról mondták találóan a kilencvenes évek közepén, hogy sosincs igaza, mindig csak igaza lett. Lassan Orbán Viktorról is ezt állítják azok, akiknek ítélőképességét nem tette tönkre el a globalista agymosás. S mennyire igazuk van!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük