Felhívás!

Egy másik háború

Az orosz–ukrán véres háború mentén zajlik egy vértelen kommunikációs háború is világszerte. A fősodratú balliberális média ezúttal is brutálisan torzít. Ami nem csoda, hiszen ugyanaz a „pusztító világerő”, ugyanaz a „globális főhatalom” működteti, mely pozícióba segítette sok milliárd dollár beáldozásával, cinikusan, kegyetlenül és tervszerűen a jelenlegi „ukrán” vezetést.

Az ukránok sorozatos jogsértéseitől sem zengett az a média, mely szerint Magyarország és Lengyelország mintaértékű demokráciája nem jogállam. Holott e két országban a politikai rendszer sokkal szabadabb, mint a nyugati államokban, az emberi és polgári jogok érvényesülése pedig nem egyszerűen hatékonyabb, hanem ezek itt főszabály szerint érvényesülnek, míg Nyugaton lábbal tiporják azokat, legfőképpen a szólásszabadságot, de gond van az emberek közti jogegyenlőséggel, a gyülekezési jog érvényesülésével is, s még sorolhatnám.

E rovat kereteit szétfeszítené az orosz (szuverenista) – ukrán (globalista) konfliktus részletes elemzése, arról nem szólva, hogy e hasábokon az anyaországi politikai helyzet bemutatása a cél. Márpedig az egész világot lázban tartó, következményeiben beláthatatlan katonai konfliktusnak vannak magyar belpolitikai vonatkozásai is.

A globális világerő zsoldjában működő ellenzék nem tagadta meg önmagát. Képviselői fegyvereket küldenének Ukrajnának és a közvetlen katonai részvétel is felmerül számukra a lehetőségek között. S az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen, de még azt is képesek hirdetni, hogy Orbán Viktor külpolitikája vezetett a háborúhoz, mert a magyar vezetés blokkolta Ukrajna NATO-integrációját a kárpátaljai magyarokat sújtó kőkemény diszkrimináció miatt. Miközben ezzel Orbán inkább késleltette a háborút. Oroszország lépéskényszerbe került volna, ha beindul az ukrán bábállam felvétele az Észak-atlanti Szövetségbe. Emlékezhetünk az 1962-es kubai rakétaválságra…

Az ellenzék most arra törekszik, hogy a Putyin által indított háború kapcsán diszkreditálja Orbán Viktor józan, magyar érdekű, az oroszokkal win-win típusú megegyezéseket kereső politikáját. Magyarán azt adják, ami lényegük: globalista érdekű tömény magyarellenesség süt át most is minden megnyilvánulásukon.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.