Felhívás!

Diplomás kommunisták

A múlt hétvége két legfontosabb politikai eseménye Orbán Viktor miniszterelnöki évértékelője, valamint a dunaújvárosi időközi választás volt.

Előbbi azt a hitet erősíthette meg minden nemzete sorsáért aggódó magyarban szerte a Kárpát-medencében, hogy jó kezekben van az ország. A kormányzó számba vette az elmúlt tíz év eredményeit, rámutatott a Közép-Európára leselkedő globalista veszély egyes dimenzióira, és megerősítette az év első kormányinfóján meghirdetett programpontokat, a családvédelmi akcióterv kiszélesítésétől a társadalom igazságérzetét súlyosan sértő bűnözőkultusz felszámolásán keresztül a környezetvédelem jegyében fogant intézkedéscsomagig.

Utóbbi, a dunaújvárosi ellenzéki győzelem arra figyelmeztet, hogy 2022 nem előre lejátszott meccs, bár országosan a Fidesz népszerűsége kiemelkedő, a biztos pártválasztók abszolút többsége e pártra adná voksát, a Jobbiktól a Gyurcsány-pártig terjedő horror-koalíció akár győzhet is. S azt Gyurcsány is megmondta az egy héttel korábbi évértékelőjében, hogy akkor „borzasztó időszak” jön. Kétségünk nincs, megtapasztaltuk 2002 és 2010 között.

Orbán Viktornak teljesen igaza volt, amikor rámutatott a Várkert bazárban tartott nagyívű beszédében, hogy ha megfogadták volna a magukat liberálisnak mondó „diplomás kommunisták” tanácsait akkor, „ma Magyarország kórteremben feküdne, IMF és brüsszeli hitelek csövei lógnának minden végtagjából és Soros György kezében lenne a hitelek csapja.

A baloldal a valódi politikai korrektséggel köszönőviszonyban nem levő szándékairól egyre többet árul el. Mert hol kezdődik az igazi politikai korrektség, s egyáltalában a korrektség? A közösen megállapított játékszabályok, az alkotmányos rend betartásánál. Az alkotmányos rend pedig aligha engedi meg azt, amit egyre többen egyre nyíltabban hangoztatnak, hogy ellenzéki győzelem esetén minden fideszesnek félnivalója lesz, magyarán politikai alapon készülnek leszámolni a jobboldali elittel. Most nem lesznek kivégzések, mint voltak 1945 után, amikor a népbíróságoknak nevezett halálkommandók becsületes, hithű hazafiak sorát küldték bitóra, miniszterelnököktől a hazájukat védő katonatisztekig. De biztosak lehetünk benne, hogy ha tehetnék, megtennék.

Gyűlöletkeltéssel vádolják a kormány miközben maguk keltik a gyűlöletet, hazaszeretetről szónokolnak, de migránsokat láthatólag jobban szeretik a magyaroknál, európai értékekről beszélnek, és közben mindent megtesznek azért, hogy az iszlám térhódítás megsemmisítse az európai kultúrát.

Ne hagyjuk!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. február 20., 7:39
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Nem kell agitálni a gyurcsány, illetve az Orbán Viktor évértékelő beszéde mellett.
    Elég csak meghallgatni mindkettőt – és a normális lelkületű ember, már is dönteni tud, (bár szerintem eddig sem volt kétséges) mely beszéd volt az, amely “Évértékeló beszéd”-nek volt nevezhető!