Felhívás!

A kevert fajú Európa

Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéből kavart műbalhé rámutat az egész amerikai eredetű „woke”-idiotizmus, „cancel culture”, „politikai korrektségnek” nevezett agybénító taburendszer abszurditására. Az eset párhuzamba állítható azzal, amikor világbotrány lett abból, hogy egy labdarúgómeccsen egy román ember feketének mert nevezni saját nyelvén egy néger játékost…

Holott mit tett Orbán? Rámutatott arra, ami köztudott tény. Nyugat-Európa kevert fajúvá vált. Igen, Németország, Franciaország, Svédország, Norvégia, Belgium, Hollandia nemcsak kevert vallású, kevert kultúrájú, etnikumú, hanem kevert fajú is. Pont.

Hogy mindennek van-e köze ahhoz, amit az Unió által szentként tisztelt Richard Coudenhove-Kalergi gróf leírt 1925-ben a „Praktischer Idealizmus” című művében, miszerint a jövő Európája kevert fajú kell legyen, más kérdés. A lényeg, hogy ez zajlik irányítottan, tervszerűen, akár egy százéves forgatókönyv áll a háttérben, akár nem.

Hadd idézzem Orbán beszédéből a vihart kavart passzust. „Az internacionalista baloldalnak van egy csele, egy ideológiai cselvetése: az az állítás, az az állításuk, hogy Európában eleve kevert fajú népek élnek. Ez egy történelmi és szemantikai szemfényvesztés, mert összekever különböző dolgokat. Ugyanis van az a világ, ahol az európai népek összekeverednek az Európán kívül érkezőkkel. Na, az kevert fajú világ. És vagyunk mi, ahol Európán belül élő népek keverednek össze egymással: mozognak, munkát vállalnak, meg átköltöznek. Ezért például a Kárpát-medencében mi nem vagyunk kevert fajúak, hanem egész egyszerűen a saját európai otthonában élő népeknek vagyunk a keveréke. És amikor szerencsés a csillagállás, és jó a széljárás, akkor ezek a népek ráadásul egy ilyen hungaro-pannon mártásban össze is olvadnak, egy saját, új európai kultúrát hozva létre.”

Világos, tiszta, egyértelmű és a valóságnak száz százalékig megfelelő gondolatmenet. Aki ebbe rasszizmust, nácizmust lát bele, az agyilag beteg vagy gátlástalanul hazudik.

2020-as írunk, nem 2002-őt, médiaegyensúly van, az oktalan nácizás, fasisztázás fegyvere kicsorbult, a magyar társadalom immunitása a ballib őrületekre a BLM-től az LMBTQXYZ-ig van már akkora, hogy hatástalan maradjon a nácizó sajtóhisztéria.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. augusztus 3., 18:50
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Az durva, hogy ujsagirokent, nem erti, hogy mi a gond az elhangzottakkal es ennyire ne legyen fogalma az europai tortenelemrol, alapveto biologiai fogalmakrol. De hat ez marad meg, amikor a celkozonsegnek eleg az olyan szintu muveltseg, tajekozottsag es tisztesseg, mint ami a cikk irojanak van. Kritika mentes frocsoges helyett elgondolkodhatna azon, hogy mit jelent ujsagironak lenni. Elkepeszto az a bargyu vedelmezes, ami Orbant korullengi a szolgalelku ujsagiroi altal. Olyan nincs, hogy valaki soha semmiben nem teved, ez kritika nelkuli gondolkodas.

  • User
   Dátum: 2022. augusztus 4., 14:29
   ÉRTÉKELÉS: 4

   Maga pap hogy feloldozást osztogat mások
   “bűneiért?Szerintem nincs szükséhe rá…maga meg foglalkozzon a soros-féle nyitott , kevert’társadalommal és szivárványszinű gyönyöreivel.Valahol ott egy nagy demokráciában mar csak évente lehet nem-et változtatni.Az én nevembe ne kérjen elnézést!Világos?

 • User
  Dátum: 2022. augusztus 4., 11:54
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Bravó B. A. Zs.! Az elnézést kérő kommentelőnek javasolok egy Malmö-i kirándulást, de mehet Brüsszelbe is! Csak nézzen szét az utcákon! Vigye magával parászkát is!