Felhívás!

A kereszténység védelmében

Nemrég olvastam, hogy Tőkés László református püspök azt mondta, Márton Áron a magyarok püspöke volt. Ő azt hirdette, hogy „nem a hangoskodó, mellveregető magyarok az igaz magyarok, hanem azok, akik becsületesen vállalják azoknak a megbízásoknak és annak a hivatásnak minden egyéni és közösségi vonatkozását, ahová a körülmények sora és Isten állította.” Az embereknek meg kéne javulniuk, hogy jóra forduljon az élet!

Ezen kéne gondolkodniuk a liberális brüsszeli politikusoknak, akik Európát meg akarják változtatni, a keresztény hitet elpusztítani. A kereszténységnek társadalomépítő szerepe van, talán pont ezért próbálják lerombolni. Köztudott, hogy az emberek minél jobban eltávolodnak a hittől, a kereszténységtől, a gonoszság annál jobban terjed.

Nem elég mindez, Amerikából nagy pénzekkel segítik a migránsokat, hogy ellepjék Európát. A migránsok, lábukat Európa földjére téve, máris a kereszténység elpusztítását célozzák meg, hiszen igaz hitnek csak a sajátjukat tartják. Olyan világból érkeznek, ahol a nő nem számít…

Keresztény emberként tudom, hogy amikor az ember meghal, a lélek elválik a testtől, a test elporlad. De a léleknek, akár a kereszténységnek, tovább kell élnie, mert ha a keresztény embert megfosztják a hitétől, akkor elpusztul.

Megtanultam, hogy az a lény, akit embernek nevezünk, az férfiból és a nőből együtt valósul meg, hogy egymást kiegészítsék. Ez az igazi család, aminek gyümölcsei a gyerekek. A brüsszeli nagyok azt is elhatározták, hogy többé ne legyen anya és apa, legyen a nevük csupán csak egyes vagy kettős szülő… Egyre betegebb ez a világ.

Orbán Barra Gábor, Sepsiszentgyörgy

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.