Felhívás!

A jótállás a kapuig tart!

Pár hónapja vettem egy önjáró kaszálógépet a felsőcsernátoni R. Cs.-től. Az udvarán ki is próbáltuk, működött, így kifizettem a 3 ezer lejt. Később csalódottan tapasztaltam, hogy alkalmatlan a csemetésben valók kaszálásra.

Hívtam is az illetőt, hogy gond van, és legyen szíves, fordítsuk vissza a vásárt, mert már a gép karbantartására is rá kellett költsek. Erre ő azt válaszolta: a garancia csak a kapuig tart.

Nem értem, hogy miért kell egymást átverni, és miért kell a másik embert behúzni 3 ezer lejjel, főleg falubelijét. A rendőrségre hiába megyek, mert nem történt hivatalos adásvétel, de az illető már húsz éve foglalkozik ezzel a kereskedéssel, és legalább annyi lehetett volna benne, hogy emberségesen megegyezünk, hogy ő se maradjon a kárral, és én se.

Lehet, még sokan vannak, akik hasonlóan megjárták. Ezért nem árt óvatosnak lenni. Remélem, a tisztelt kereskedő tisztában van azzal, hogy erre a tevékenységre adót kellene fizetnie, bár nem teszi, és ki tudja, talán egy nap pont ezért üti meg a bokáját, és akkor majd rádöbben, hogy nem kellene átvernie az embert.

(Név és cím a szerkesztőségben.)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.