Felhívás!

A Gruevski-ügy

A magyar kormányt még a saját tábora is gyakran vádolja azzal privát körben, de néha még nyíltan is, hogy „túlzásba viszi a sorosozást”. Ehhez képest a valóság az, ha Soros György és a mögötte állók tevékenységét figyelmen kívül hagyjuk, egyszerűen érthetetlen az európai és azon belül a közép- és kelet-európai valóság. Itt van most az ellenzék és a kormány egymásnak feszülésének legújabb apropója, az, hogy Nikola Gruevski volt macedón miniszterelnök menedékjogot kért Magyarországon, és azt meg is kapta.

Az előzményekhez tartozik, hogy a volt kormányfő megpróbálta megvédeni országa határait, a Soros-féle szervezetek pedig megbuktatták, és előrehozott választásokat erőltettek ki, amit ugyan megnyertek Gruevskiék, de nem volt elegendő többségük a kormányalakításhoz. Ezután Zoran Zaev szocialista vezető a macedón állammal és macedón célokkal aligha azonosuló, és Macedóniának minden bizonnyal Koszovó sorsát szánó albánokkal Tiranában egyezett meg az ország kormányzásáról, Sorosék bábáskodásával. S láss csodát, az új kormány már az Európát idegen, asszimilálhatatlan és a befogadókkal szemben ellenséges tömegekkel elárasztó Soros-hatalom kottájából játszik.

Gruevskit pedig egy minden bizonnyal koncepciós per keretében letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A sajtóértesülések szerint páncélozott Mercédeszét használta magáncélra egy olyan országban, ahol a közbiztonság igencsak megrogyott, így e vád ürügynek is gyenge.

Mi történik Magyarországon? Az ellenzék ahelyett, hogy a kormány elvszerű és bátor döntését üdvözölné, bűnözőnek nevezi Gruevskit, és az amerikai demokrata-dominált adminisztráció tiltakozását lobogtatva támadja a kormányt. Az ellenzéki sajtó, beleértve a Jobbik-tévét, tercel az ellenzéki vezetőknek, erősítve a Soros-propagandát.

A Jobbik – hab a tortán – a Soros-dominált Európai Bizottságtól vár választ arra, hogy érvényesülnek-e a demokratikus és jogállami normák a Soros emberei által igazgatott Macedóniában, mert ugyebár, ha érvényesülnek, akkor annál elfogadhatatlanabb Orbán lépése. Ördögi együttműködés ez, s nincs szomorúbb annál, mint hogy a globalista háttérhatalom törekvései ellen egykor a leghatározottabban fellépő Jobbik is könnyen irányítható báb lett a világméretű Soros-játszmában.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.