Felhívás!

Profitáljon Ön is külföldi részvényekből

Profitáljon Ön is külföldi részvényekből Tudomány

A részvényekbe való befektetés részletes és mély piacismeretet, alapos felkészülést és kellő mértékű pénzpiaci tapasztalatot igényel magától a befektetőtől. A ráfordított időért, energiáért és természetesen a pénzünkért cserébe nagyságrendekkel magasabb, más befektetési módozatokkal szinte elérhetetlen profit lehet a jutalmunk. Rövid cikkünkben a külföldi részvények által kínált ígéretes lehetőségekre hívjuk fel a figyelmet.

Miért lehet előnyös Önnek is a külföldi részvény választása?

Amikor úgy döntünk, hogy szabadon felhasználható pénzünket a részvénypiacon fektetjük be, de tevékenységünkkel kizárólag a hazai piacra szorítkozunk, azzal gyakorlatilag saját lehetőségeinket korlátozzuk. Ha valóban magas haszonnal kecsegtető befektetési formát keresünk, érdemes szétnéznünk a nemzetközi piacokon.

A külföldi részvények ugyanis lehetőséget nyújtanak arra, hogy a leginkább meghatározó, vagy az éppen leggyorsabb ütemben fejlődő vállalatok sikereiből mi magunk is részesülhessünk. Jó döntésekkel, példának okáért az amerikai vagy a német piacok legnagyobb szereplőinek farvizén evezve Ön is magas profitra tehet szert.

Mire használható a külföldi részvény?

Az imént említett példából kiindulva Amerika és Németország vállalatai óriás méretűek, versenytársaikhoz viszonyítva pedig kifejezetten stabilnak mondhatók. Önnek nem kell mást tennie, mint összeállítani egy jól diverzifikált portfóliót, hogy aztán egyaránt profitálhasson egyrészt az árfolyamnyereségen, másrészt a vállalatok által Önnek fizetett osztalékon is.

Azt talán külön nem is kell részleteznünk, hogy a külföldi részvénypiacok forgalma, illetve aktivitása milyen látványos mértékben haladja meg a hazai részvényekét.

Milyen költségekkel jár a külföldi részvényekbe való fektetés?

Napon belüli zárás esetében az európai megbízások teljesítése 0,15%-nyi költséget von maga után, melynek minimum értéke 6,5 Euro. Amerikai megbízások esetében ez az érték 0,1%, minimum 2 Dollár.

Ha pedig napon túli zárásról beszélünk, akkor európai megbízások teljesítésénél 0,25%-os költséggel kell számolnunk, ami minimum 6,5 Euro. Amerikai megbízásoknál ez az érték 0,2%, minimum 2 Dollár.

További információkat a randomcapital.hu oldalon találhat.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.