Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Mikor nem elég az annyi – válassz okosan webtárhelyet (X)

Mikor nem elég az annyi – válassz okosan webtárhelyet (X) Tech-Tudomány

Életünk legfontosabb adatait asztali számítógépünkön vagy sok esetben laptopon tároljuk. Ezen gépek tárhelye véges, és valljuk be, a telefonról lementett fényképek több ezres nagysága vagy a vállalkozáshoz tartozó dokumentumok sokasága mellett hamar elérjük a szabad GB nullához közelítő mutatóját. Amíg a számítógépekhez egyszerűen vásárolunk egy külső merevlemezt, amelyből egy terra nagyságú is elegendő jó pár évig, addig a webtárhelyünknél már elveszünk a szakzsargonban. A tárhelyszolgáltatók weboldalán gyakran belekavarodunk a RAM, CPU, EP (Entry process) és hasonló rövidítésekbe, ezért nem könnyű választani a tárhelycsomagok közül.

Mire figyeljünk, ha gondtalan és biztonságos webtárhelycsomagot vásárolnánk?

Érdemes szem előtt tartani, hogy legyen automatikus biztonsági mentés, valamint elérhető műszaki ügyelet is. Így nem veszítesz potenciális ügyfeleket azért, mert a tárhelyszolgáltató nem reagál időben. Ahogy a weboldalad látogatottsága és a céged ismertsége növekszik, egyre több lesz a bevételed, és ezáltal a kommunikációra és a marketingre fordítható keretösszeged. A megnövekedett forgalomnak köszönhetően azon kaphatod magad, hogy a weboldal lassan kezdi kinőni a tárhelyet. Ez akkor is könnyen előfordul, ha nagyméretű fényképeket töltesz fel napi szinten a honlapodra. Éppen ezért már tárhelyszolgáltató-választáskor érdemes meggyőződj róla, hogy a tárhelycsomagváltás problémamentesen, akár év közben is megejthető legyen.

Gyors keresés után nézzük meg néhány szolgáltató ajánlatát.  Egy augusztusi összehasonlításban az Mxhost 5 GB tárhelyet és 5 e-mail-fiókot biztosít 4 eurós áron (100 GB tárhely pedig 7 euró) A Romarg kezdőcsomagja pedig 10 GB tárhelyet kínál 3 euróért. Ezzel szemben a Forpsi szolgáltatása kevesebb mint 2 euróba kerül, 100 GB tárhelyet és 100 db e-mail-fiókot is tartalmaz a csomag.

A Forpsinál amellett, hogy az árak jelentősen kedvezőbbek, a csomagok tartalma is szélesebb. A szolgáltatónál havi és éves konstrukcióban is vásárolhatsz tárhelyet, az éves előfizetésedet pedig rugalmasan módosíthatod bármelyik hónapban. Többféle hostingszolgáltatást illetve webtárhelyet is kínálnak igényektől függően. Az egyik legkedvezőbb ezek közül a DV SSL tanúsítvánnyal rendelkező Easy webtárhely csomag.

A webhelyeket – az Aruba csoport tagjaként – saját adatközpontjaiból szolgálja ki a Forpsi, így tudják garantálni ügyfeleik kényelmét és biztonságát. Náluk mindig személyesen műszaki munkatárssal beszélhetsz, aki technikai támogatást ad és hatékony megoldást nyújt az esetleges problémádra, legyen az akár egy extra IT-s igény. Ráadásul a csomag magába foglalja az automatikus biztonsági mentést is, így nem veszhet el a munkád.

Havi kevesebb mint 15 lejért milyen további előnyei vannak még az Easy csomagnak?

  • Kiváló minőségű és költséghatékony webtárhely
  • Modern cluster megoldás Dell és NetApp
  • Üzemeltetés saját adatközpontban
  • Nagy kapacitás, stabilitás és hozzáférhetőség
  • Ügyfélszolgálat és 24/7 felügyelet
  • Rendszeres biztonsági mentés kárelhárítás esetére
  • DNS szerverek különböző földrajzi helyszíneken
  • Több mint 400 ingyenes alkalmazás

A Forpsi webtárhely csomagjai a szakzsargont nélkülözve, közérthető formában kerülnek bemutatásra weboldalukon, így biztosan a céljaidnak megfelelőt tudod kiválasztani. Böngéssz, és találd meg a számodra legideálisabb csomagot honlapjukon. (X)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük