Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Visszavágóra készül a Sepsi OSK

Visszavágóra készül a Sepsi OSK Sport

Első hivatalos nemzetközi mérkőzését játssza Sepsiszentgyörgyön a Sepsi OSK labdarúgócsapata: Leo Grozavu vezetőedző legénysége ma 19.30-tól a nagyszombati Spartak Trnavát látja vendégül az Európa Konferencia Liga-selejtező második fordulójában. Mint ismeretes, a háromszékiek jó játékkal döntetlen hoztak ki a felvidéki odavágóból.

Hirdetés
Hirdetés

Egy héttel ezelőtt a nagyszombati összecsapáson bőségesen adódott helyzet mindkét csapat előtt, ezek kihasználásával azonban voltak problémák. A gól nélküli döntetlen és az ott nyújtott teljesítmény reményt ad a háromszékieknek, hogy bizakodva várják a ma esti visszavágót. Leo Grozavu vezetőedző azonban óvatosan fogalmazott, az 53 éves szakvezető szerint a továbbjutás kiharcolása továbbra is nyitott, „50-50 százalék esély maradt”.

A hazai pálya előnye a mieink mellett szól, ugyanakkor nagy érvágást jelent a csapatkapitány, Bogdan Mitrea hiánya, aki piros lapos eltiltását tölti.

A csapat kapusa, Niczuly Roland úgy értékelt, az első meccsen mutatottnál sokkal jobb focira is képes az együttes. „Remélem, a visszavágón az igazi arcunkat mutatjuk, és mi leszünk, akik a következő körbe jutunk” – mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük