Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Visszavágna a Sepsi-SIC

Visszavágna a Sepsi-SIC Sport

Ma újabb kihívással néz szembe a Sepsi-SIC, ugyanis 19 órától az ukrán bajnokságban és az Európa-kupában is hibátlan, listavezető BC Prometey látogat a Sepsi Arénába.

Hirdetés
Hirdetés

Az ukránok októberben 86–64 arányban jobbnak bizonyultak a Zoran Mikes irányította csapatnál, ezért ma hazai pályán megpróbálnak visszavágni az elszenvedett vereségért.

„Tökéletesen felkészültnek kell lennünk, ha szeretnénk meglepni az idényben hibátlan ukrán csapatot, igyekszünk jól védekezni és maximális teljesítményt nyújtani” – fogalmazott meccs előtti felvezetőjében Zoran Mikes, a Sepsi-SIC vezetőedzője, aki a nehéznek ígérkező mérkőzésen bízik a jó eredmény elérésében.

Abban igaza van a bosnyák mesternek, hogy roppant nehéz dolguk lesz a csoportelső ellenében, az ukránoknak jók a magas embereik, az odavágón is rengeteg lepattanót szedtek, emiatt kulcsfontosságú lenne, hogy ebben föléjük kerekedjenek a mieink. Van két erős amerikai játékosuk, Ariel Atkins és Joyner Holmes személyében, Atkins 26 ponttal vezette győzelemre csapatát a Sepsi-SIC ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük