Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Világszínvonalú táncosok

Világszínvonalú táncosok Sport

Idén 11. alkalommal rendezték meg a Dance Star világbajnokságot, a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a horvátországi Porec település adott otthont az évről évre rangosabbá váló eseménynek.

A táncvébén minden korábbi részvételi rekord megdőlt, ugyanis 75 ország mintegy 7200 táncossal képviselte magát. Köztük a sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club Z Dance szakosztályának kilenc táncosa, akik eredményesen helytálltak a mezőnyben.

A duó, trió, kvartett, MTV Commercial kategória ifjúsági korosztályban a 20 induló csapatból 4. helyen végzett a Brandabura Ingrid, Stinghe Szófia, Cojocaru Kriszta Adrienn trió. A csoport MTV Commercial kategóriában, úgyszintén junior korcsoportban 15 indulóból 6. lett a Brandabura Ingrid, Stinghe Szófia, Cojocaru Kriszta Adrienn, Policsek Orsolya, Policsek Hanna, Simon Johanna és Pataki Adrienn alkotta Lucky 7 nevű csapat.

– Gratulálunk a lányoknak, nagyon elégedettek vagyunk, mert az eddigi világversenyeken elért pontszámainkat túlszárnyalva, idén sikerült a legmagasabbat elérnünk, 70-et a trióval, illetve 69-et a Lucky 7-tel. Köszönjük a szülőknek a bizalmat és támogatást! – nyilatkozták Vass-Vitus Kinga és Sándor Lilla oktatók.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük