Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vicces kedvű tekések

Vicces kedvű tekések Sport

A kézdivásárhelyi tekepályán idén január 24-én megkezdték a Húsvét-kupa nevet viselő helyi bajnokságot, ami az eredeti elképzelés szerint április 26-ig tartott volna. A koronavírus-járvány azonban áthúzta a szervezők és a csapatok számításait, így a pontvadászatot hosszas kihagyás után, június 19-én tudták folytatni. Mivel a kiírás eredeti elnevezése okafogyottá vált, ezért megváltoztatták a nevét, poénosan Covid-19-kupára.

Hirdetés
Hirdetés

A bajnokságon tíz csapat mérte össze erejét, és az újrakezdéskor kivétel nélkül mindenki megjelent egészségesen és harcra készen. A verseny zárultával a Skorpió csapat végzett az élen 56 ponttal, megelőzve a 49 pontos Ifiket és a 46 pontos Bad Boyst. Egyénileg Várdó Olivér (344-es átlag), Ciocan Flavio (340-es átlag) és Fejér Attila (330-as átlag) teljesített kimagaslóan.

A csapatok igénylik a visszavágót, ezért hétfőtől kezdődik a következő kiírás, Öröm-kupa néven. „Szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek a lelkes hozzáállást és azt, hogy fáradtságot és problémákat félretéve vállalták a megmérettetést” – nyilatkozta lapunknak Várdó Olivér szakvezető, akitől megtudtuk, hogy a karantén időszak alatt sem ültek tétlenül, hanem javításokat végeztek a tekepályán, kicserélték a dobódeszkát és a tekék alatt levő lapot, és milyen jól tették, mert azóta nagyobb eredmények születnek a helyszínen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások