Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Versenyeztek a fallabdázók

Versenyeztek a fallabdázók Sport

Hosszabb szünet után az elmúlt szombaton újra fallabdatornát szerveztek a bukaresti Infinity Sport Arena Squash Klubban. Az országos körverseny részeként rendezett viadalra csak ifjúsági fallabdázók nevezhettek négy fiú- és egy lánykategóriában.

 

A megmérettetésen összesen 24 gyermek tette próbára magát, az alacsony részvétel a vírushelyzet számlájára írható. Érkezéskor minden edző és sportoló orvosi ellenőrzésen esett át, mindenkinek kötelező volt a maszk viselése, amikor nem tartózkodott a pályán.

A sepsiszentgyörgyi Huni Squash SKE öt játékost indított a megmérettetésen. Bodor Balázs U13-ban a harmadik helyen végzett, csakúgy, mint Szebeni Gergő az U15-ös korosztályban. Az U13-ban szereplő Kovács Kristóf és az U19-ben játszó Bodor Bence lemaradt a dobogóról, mindketten a negyedik pozícióban zárták a versenyt, míg az U17-es Szén Tamás egészségügyi probléma miatt kénytelen volt visszalépni.

Hirdetés
Hirdetés

„A jelenlegi helyzetet és az adott körülményeket figyelembe véve nagymértékben elégedett vagyok a fiúk eredményeivel, talán egy esetben, ha megfontoltabban játszunk, jobb eredményt tudtunk volna elérni” – nyilatkozta Bara Hunor edző.

A következő ifjúsági tornára május 8-án és 9-én kerül sor Brassóban, amelyet a Huni Squash SKE szervez partnerségben a Román Fallabdaszövetséggel. A gyermekek versenyen való részvételét a sepsiszentgyörgyi Döner House támogatta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük