Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Versenyben maradt a CFR

Versenyben maradt a CFR Sport

Versenyben maradt bajnoki címe megvédéséért a Kolozsvári CFR, miután Ciprian Deac büntetőgóljával nyerni tudott hazai pályán az FC Botoșani ellen. A fellegváriak a kedd esti bajnokit megelőzően 15 napja játszottak utoljára mérkőzést a rájátszásában. Közben megfertőződött az Astra egyik játékosa.

Hirdetés
Hirdetés

A címvédő CFR tapad a trónkövetelő Universitatea Craiovára, amely minimális előnnyel vezet. Cristiano Bergodi együttese nem tudta lejátszani a tegnap késő estére beütemezett, Astra Giurgiu elleni találkozót, mivel a gyurgyevóiak egyik játékosa, Ljuban Crepulja megfertőződött a koronavírussal, így elnapolták a meccset.

Bár a rájátszás alsóházának 11., illetve a felsőház 9. köréből is hátra van még egy-egy mérkőzés, a Hivatásos Labdarúgó-liga (LPF) máris közzétette a forduló legjobbjainak névsorát, amelyben a Sepsi OSK-t 2–0-ra legyőző FC Voluntari két játékossal képviselteti magát.

A forduló csapata a LPF szerint: Giedrius Arlauskis (Kolozsvári CFR) – Alexandru Pantea (FCSB), Sebastian Mladen (Viitorul), Alexandru Albu (Clinceni), Mario Camora (CFR) – Ionuț Vînă (FCSB), Ovidiu Perianu (FCSB), Mihai Căpățînă (Voluntari), Carlo Casap (Viitorul) – Rivaldinho (Viitorul), Alexandru Mățan (Voluntari). Edző: Ilie Poenaru (Clinceni).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük