Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Veretlen a Mikes-csapat

Veretlen a Mikes-csapat Sport

Le sem izzadt rendesen a bajnok Sepsi-SIC a Marosvásárhelyi Sirius ellen a női kosárlabda Nemzeti Liga 6. fordulójának tegnap esti mérkőzésén. A bajnokcsapat, mintegy ezer néző előtt 37-14, 24-27, 19-12, 17-6-os negyedek után 97–59-re lépte le ellenfelét a Sepsi Arénában.

A találkozó Teodora Neagu show-val indult. A fiatal játékos igencsak hasznossá tette magát, ha már kötelező szerepeltetni az első negyedben: a csapat első 15 pontjából hetet szerzett, és az arány a negyed végére is figyelemre méltóan jó maradt: 37-ből 10.

Csapatunk az első félidőben minden szempontból felülmúlta ellenfelét: Webb szórta a hárompontosokat, Marshall is beindította a rakétákat, és 20 perc alatt 19 pontot szerzett. Sokatmondó az a tény, hogy míg a SIC szerzett labdákból 21 pontot dobott, a vásárhelyiek egyet sem, a csapatjátékot mutató gólpassz-arány is 19-5 volt a javunkra.

A második félidőben Zoran Mikes tanítványai ott folytatták, ahol az elsőben abbahagyták megérdemelt, sima győzelmet arattak, és nem sok híja volt, hogy megdobják a százast.

A harmadik negyedtől lehetőséget kapott Kovács Renáta is (2 pont). Marshall 25 (6 gólpassz), Stoenescu 17 (7-ből 5 hárompontos), Webb 15 (6-ból 3 hárompontos), Neagu 10 pontot szerzett. Az ellenfél csapatát, akárcsak az előző idényben Angel Robinson vitte a hátán, 19 pontig jutott (5 lepattanó, 4 assziszt).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük