Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vereséggel kezdett az FK Csíkszereda

Vereséggel kezdett az FK Csíkszereda Sport

Egy győzelem és két döntetlen született a labdarúgó 2. Liga felsőházi rájátszásának első fordulójában. Sajnos az egyetlen gól Csíkszeredában esett, itt született meg a forduló egyetlen sikere is, de ezt nem az FK, hanem a Bukaresti Rapid érte el. A hazaiak hiába uralták a meccset, a vendégek visszavágtak az alapszakaszban elszenvedett vereségért.

Hirdetés
Hirdetés

Többet kezdeményezett, többet támadott a kedd esti mérkőzésen a házigazda FK Csíkszereda a Rapid elleni találkozón, a győzelmet azonban mégis a bukarestiek szerezték meg. A meccs egyetlen gólja a 16. percben született, amikor a vendégek első szögletrúgását követően, a csíki kapu elé beívelt labdát Adrian Bălan a hosszú sarokba fejelte, a labda pedig a kapufáról a kapuba gurult (0–1). A Suciu Valentin irányította házigazdák hiába birtokolták többet a labdát, helyzeteiket nem tudták góllal befejezni.

Labdarúgó 2. Liga, rájátszás, felsőház, 1. forduló: FK Csíkszereda–Bukaresti Rapid 0–1 (0–1). Gólszerző: Adrian Bălan (16.). További eredmények: CS Mioveni – FC U Craiova 1948 0–0, Dunărea Călărași – Temesvári ASU Poli 0–0. Az állás: 1. Rapid 36 pont, 2. Craiova 36, 3. Călărași 35, 4. Mioveni 34, 5. Temesvár 33, 6. FK Csíkszereda 32.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük