Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vereséggel debütáltak

Vereséggel debütáltak Sport

Idegenbeli vereséggel kezdte a felsőházi rájátszást a KSE Futsal csapata, miután szombaton este 7–2 arányban alulmaradt Bodzavásáron, a Luceafărul otthonában.

Mint ismeretes, a másodosztályú teremlabdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásában az alapszakasz hat legjobb együttese mérkőzik meg oda-vissza alapon egymással. A play-off végén az első helyezett feljut az élvonalba, a második pedig osztályozóra jogosult.

Hirdetés
Hirdetés

A Bunduc – Damian, Gáll, Gajdó, Păun (játszott még: Kanyó, Pakucs, Barbócz, Mojzi, Faragó, Cîrstian) felállításban pályára lépő céhes városbeliek kemény ellenállásra számítottak a másik csoportot megnyerő Luceafărultól, mindazonáltal nem játszottak alárendelt szerepet az első félidőben. A hazaiak gyorsan vezetést szereztek, amire a KSE csakhamar válaszolt Pakucs révén (1–1), azonban hiába a sok helyzet, szünetig már nem tudtak többször betalálni, nem így a muntyánok, akik egygólos vezetéssel vonultak pihenőre (2–1).

A második játékrészben nem találta az ellenszert a házigazdák játékára a KSE, az elszántabb buzzóiak jobban akarták a győzelmet, és további öt alkalommal betaláltak, míg a kézdieknek csupán egy gólra futotta, Gajdó szépített.

Teremlabdarúgó II. liga, play-off, 1. forduló: Luceafărul Buzău – KSE Futsal 7–2 (2–1). Február 2-án a KSE a West Dévát fogadja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük