Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Végig vezetve nyert a KSE

Végig vezetve nyert a KSE Sport

Győzelemmel debütált a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszában a Kézdivásárhelyi SE, Farkas Alpár tanítványai vasárnap este 65–51 arányban diadalmaskodtak a CSM Alexandria otthonában.

Danalache kosara vezette fel a mérkőzést, amire Voicu még válaszolt, innentől viszont már a KSE akarata érvényesült, Mobley szerzett gyors egymásutánban 3 pontot, majd Holinka-Miklós Hanna süllyesztett el egy közeli után egy triplát is (4 – 10). Ezt követően fokozatosan a kézdiek fölénye rajzolódott ki, kiváló védekezéssel párosulva 6–21-re hozták az első negyedet. A második tíz percre kissé beragadt a KSE, sok hiba tarkította játékukat, emiatt nagyszünetre látótávolságon belülre kerültek a házigazdák (22–30).

A második szakaszra viszont megrázta magát a céhes városi együttes, és a szenzációs formában kosarazó Holinka-Miklós vezetésével a játék minden elemében riválisa fölé nőtt. 37–53-ról indult a záró negyed, de ekkorra már eldőltek a lényegi kérdések, 51–65 (6–21, 16–9, 15–23, 14–12) lett a végeredmény. Pontszerzőink: Vega 10/6, Holinka-Miklós 15/9, Domokos 4, Danalache 5, Mobley 16/3, Debreczi 10, Czimbalmos 4 (játszott még: Kozman, Bara-Németh). A KSE szerdán Nagyváradra látogat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük