Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vége a Fradi BL-álmainak

Vége a Fradi BL-álmainak Sport

A Ferencváros hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Qarabagtól a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának keddi visszavágóján, így 4–2-es összesítéssel alulmaradt a párharcban. A mérkőzés 84. percében a hazaiak színeiben bemutatkozott a sorozatban a kézdiszentkereszti Pászka Lóránd (képünkön) is, aki 11 percet töltött a pályán.

Hirdetés
Hirdetés

A Qarabağ a játék minden elemében a Fradi fölé emelkedett, s játszhat a cseh bajnok Plzennel a BL-főtábláért. A zöld-fehéreknek be kell érniük azzal, hogy az Európa Liga csoportköréért vívhatnak kétmérkőzéses párharcot az ír bajnoki címvédő, és jelenleg is listavezető Shamrock Rovers ellen. A párharc első mérkőzését jövő csütörtökön a Groupama Arénában rendezik. A továbbjutó a második számú kupasorozat, míg a vesztes az Európa Konferencia Liga csoportkörében folytathatja majd szereplését.

Bajnokok Ligája selejtező, 3. forduló, további eredmények: PSV Eindhoven – AS Monaco FC 3–2 – hosszabbítás után, tj.: a PSV, 4–3-as összesítéssel; GNK Dinamo Zagreb – PFC Ludogorec 1945 4–2, tj.: a Dinamo Zagreb, 6–3-as összesítéssel; SK Sturm Graz – FC Dinamo Kijev 1–2 – h. u., tj.: a Dinamo Kijev, 3–1-es összesítéssel; Rangers FC – Union Saint-Gilloise (belga) 3–0, tj.: a Rangers, 3–2-es összesítéssel; FK Žalgiris Vilnius – FK Bodø/Glimt 1–1, tj.: a Bodø/Glimt, 6–1-es összesítéssel; Apollon Limassol FC – Maccabi Haifa FC 2–0, tj.: a Maccabi Haifa, 4–2-es összesítéssel; FC Viktoria Plzeň – FC Sheriff Tiraspol 2–1, tj.: a Viktoria Plzeň, 4–2-es összesítéssel; Pjunik – FK Crvena zvezda 0–2, tj.: a Crvena zvezda, 7–0-s összesítéssel, FC Midtjylland – SL Benfica 1–3, tj.: a Benfica, 7–2-es összesítéssel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük