Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Várják a visszavágót

Várják a visszavágót Sport

Egygólos vereséget szenvedett Háromszék bajnoka, a Gelencei Nemere Brassóban a III. ligáért kiírt osztályozó szombati odavágóján. A IV. ligában és a megyei kupában győztes gelenceiek nem adták olcsón a bőrüket, a házigazda Brassói SR SE a Sepsi OSK egykori játékosa, Ciprian Răduţoiu góljával nyert.

Az előzetes esélylatolgatások sokgólos brassói sikert vetítettek előre a Cenk-alatti Tineretului stadionban, azonban a Nemere meghiúsította a hazaiak reményeit. A Răzvan Iacob által irányított felsőháromszékiek szervezettetten védekeztek a mérkőzés egész ideje alatt, a védelem csak egy alkalommal hagyott ki, a 63. percben, amikor Răduţoiu megszerezte a mérkőzés egyetlen találatát. Folytatás szombaton 17.30-tól Gelencén.
„Nem vallottunk szégyent, a szezon egyik legjobb meccsét játszottuk, ha kicsivel támadóbban lépünk fel, akár másképp is alakulhatott volna az eredmény. Várjuk a visszavágót, lesz még egy-két szavunk, nem fogunk feltartott kézzel pályára lépni” – nyilatkozta érdeklődésünkre Kicsid Béla a gelenceiek képviseletében. Gelence U19-es csapata nem jelent meg a megyei győzteseknek kiírt zónadöntőn Piteşti-en, amiatt, hogy az alapcsapatból betegség, illetve szülői döntés miatt 5-6 fiatal kidőlt, így nem vállalták a leszereplés kockázatát. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük