Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ütővel kapcsolódtak ki

Ütővel kapcsolódtak ki Sport

Bő egy év kihagyás után a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda június 23-án amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos asztalitenisz-bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterében.

A szerda délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint negyvenen neveztek be, a legtöbben a felnőtt férfiak kategóriájában indultak – tudatja az egyesület közleménye. Évente négy alkalommal, különböző korcsoportok számára rendeznek asztalitenisz-bajnokságokat, ezúttal is a férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong-tudásukat. Az öt-, illetve hattagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny.

A háromórás küzdelem után a következő eredmények születtek: 14 évesek: I. Sipos Szabolcs, II. Bede Roland, III. Gábor Kristóf. 15 évesek: I. Gábor Erik, II. Dumitru Beáta Andrea, III. Rancz Roland. Ifjak: I. Ferencz Arnold, II. Szakáts Bernád, III. Tamás Attila, Vida Roland. Férfiak: I. Lénárt-Kendi István, II. Vitán Domokos, III. Bede Tihamér, Straua Medárd.

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket, különböző könyveket és okleveleket kaptak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük