Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Unitárius szabadságfutam

A Magyar Unitárius Egyház alapításának 450. évfordulóját különféle események megrendezésével ünnepli. Ezek között szerepel az a kihívás is, amely a Freedom Run elnevezést kapta, ami szabad fordításban szabadságfutamot jelent.
A kihívás lényege, hogy a vállalkozó szellemű résztvevők a rendelkezésükre álló 23 hónap alatt (2018. január – 2019. november) leszaladjanak 450 vagy 1568 kilométert. Az esemény szervezője az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet (ODFIE).
A megmozdulásra január 13-tól lehet jelentkezni a freedomrun@yahoo.com elektronikus postacímen, ahol alapvető adatokat kell megadni: név, lakcím, életkor és a kategória megjelölése (450 vagy 1568 km), telefonszám, illetve pólóméret. Csatlakozni legkésőbb május 1-jéig lehet.
„Bár a start nem, a célba érés közös lesz” – ígérik a szervezők. A Freedom Run nemcsak egyéni kihívás, hanem közösségi is. „Azt szeretnénk, ha minél többen lennénk, mert tudjuk: együtt könnyebb, és a kihívásokat sokkal könnyebb közösen teljesíteni. Ezért szeretnénk egymást ösztönözni, egymástól erőt és támogatást kapni” – áll a felhívás szövegében.
Az első 50 regisztráló (www.edomondo.com oldalon lehetséges) mindkét kategóriában egy-egy lépésmérőt kap. Az adatok megadása után a telefonra is le kell tölteniük az alkalmazást, amely által egy weboldalon követhetővé válik minden résztvevő teljesítménye.
A szervezők arra buzdítják az unitáriusokat és nemcsak őket, hogy minél többen vegyenek részt ezen a rendkívüli kihíváson, ezáltal is erősítve az együvé tartozás érzését, valamint ígérik, hogy a közel két év folyamán több alkalommal is találkozóra hívják a benevezőket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük