Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„Újrajátsszák” a döntőt

„Újrajátsszák” a döntőt Sport

A Román Labdarúgó-szövetség illetékesei nemrég elkészítették a Román-kupa új formátum szerinti csoportbeosztását. A 24 csapatot 3 értékcsoportra osztották, utána négy darab 6-6 tagú csoportot sorsoltak ki. Ennek ellenére minden klub csak három-három mérkőzést játszik, a három értékcsoportból egy-egy ellenféllel.

Hirdetés
Hirdetés

A címvédő Sepsi OSK az A csoportba került, ahol többek között az előző szezon döntőjében legyőzött FC Voluntari ellen mérkőzhet. Az összecsapást Sepsiszentgyörgyön rendezik december 7-én (a dátumok irányadó jellegűek, egy-két nap eltérés lehet). De még előtte, október 19-én a Petrolul Ploiești otthonába utazik az OSK, majd november 9-én szintén idegenben játszik a Bukaresti Dinamo ellen. A csoport tagjai az U Craiova és az Unirea Slobozia is, ellenük azonban az OSK nem lép pályára. Az egy-egy mérkőzéses negyeddöntőbe minden hatos csoportból csak két csapat jut be.

A Román-kupa csoportkörének beosztása: A csoport: Sepsi OSK, FC Voluntari, U Craiova, Petrolul Ploiești, Bukaresti Dinamo, Slobozia; B csoport: FCSB, Botoșani, CS Mioveni, Aradi UTA, Galaci Oțelul, Bodzavásári Gloria; C csoport: Kolozsvári CFR, Farul, Rapid, Kolozsvári U, Újszentes, Alexandria. D csoport: CSU Craiova, FC Argeș, Chindia, Hermannstadt, Marosújvári CS, Nagybányai Minaur.

Fotó: Sepsi OSK

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük