Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Újra fociznak a megyeiben

Újra fociznak a megyeiben Sport

A Kovászna Megyei Labdarúgó Egyesület végrehajtó bizottsága véglegesítette a 4. Liga összetételét és kisorsolta a menetrendet. Eszerint tizenhárom csapat részvételével szeptember 3-án rajtol a kiírás. Az 5. Liga rajtját szeptember 11-re tervezik.

Hirdetés
Hirdetés

Hosszú idő után végre újraindulhatnak a megyei pontvadászatok – tudtuk meg Oláh Józseftől, a Kovászna Megyei Labdarúgó Egyesület nemrég újraválasztott elnökétől, aki sorozatban harmadik mandátumát kezdte a megyei szervezet élén. Mint ismeretes, a 2019–2020. évi idény félbeszakadt a koronavírus-világjárvány miatt, és ez év tavaszáig teljesen szünetelt a megyei bajnokság, 2022. április 3. és június 11. között egy csonka idényt bonyolítottak le mindössze kilenc csapat részvételével.

A tervek szerint a 4. Ligában ebben az évben 14 fordulót játszanak le a csapatok, a hamarosan kezdődő őszi szezon december 11-ig tart, majd jövő év márciusában folytatódik. Az 5. Ligába egyelőre csak hat csapat – Szentkatolna, Dálnok, Szotyor, Zágon, Nagybacon, Bodzaforduló – nevezett, ide még lehet jelentkezni szeptember 4-ig.

A IV. liga első fordulójának programja: szeptember 3-án, szombaton: Kovászna – Gelence; szeptember 4-én, vasárnap: Árkos – Barót, Réty – Uzon, Perkő – Bereck, Bardoc – Nagyajta, Szitabodza – Csernáton, Papolc áll.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük