Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ügyeskedő utánpótlás

Ügyeskedő utánpótlás Sport

A Kézdivásárhelyi SE ifjúsági tekecsapata múlt szombaton Jászvásáron aratott győzelmet a helyi CFR ellen az A-osztályos pontvadászat tavaszi első fordulójában. A céhes városiak lépéselőnyből várják a március 19-i hazai visszavágót, majd készülhetnek az áprilisi döntőre.

A korosztályos pontvadászat versenykiírása szerint a nyolc résztvevő csapatot négy régióra osztották, a KSE Jászvásárral került szembe, amellyel ősszel oda-visszavágó rendszerben már megmérkőzött (mindkétszer nyert), most pedig újabb oda-vissza meccs előzi meg az áprilisban esedékes döntőt. A kolozsvári döntőtornára a bajnokság legjobb hat csapata kvalifikál, akik közül egy nap leforgása alatt kerül ki a bajnok.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton a KSE 236 fával győzte le generációváltáson átesett jászvásáriakat, Elekes Sándor 450, Dudás Hunor 388, Lukács Attila 415, Kiss Florian 507, Várdó Kristóf 475 és Mihály Stefánia 484 fát ütött le. Végeredmény: Jászvásári CFR – Kézdivásárhelyi SE 2483–2719. A csapatban ezúttal debütált az újonc Lukács Attila, aki higgadt teljesítményt nyújtva esett át a tűzkeresztségen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük