Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Túl nagy falat Târgovişte

Túl nagy falat Târgovişte Sport

Târgoviştére látogatott a Kézdivásárhelyi SE női kosárlabdacsapata szombaton, ahol a házigazdák érvényesítették ellenük a papírformát az I. liga középdöntőjének 2. fordulójában.

A mieink az első negyedben még tartani tudták a lépést a Dâmboviţă-partiakkal szemben, azonban a tapasztaltabb hazaiak a második negyedben állva hagyták őket, és a nagyszünetre 22 pontos előnyt dolgoztak ki. A harmadik negyedben kiegyensúlyozottabbá vált a játék, de az eredményjelzőn ez nem mutatkozott meg, a céhes városi lányok küzdöttek ugyan, de nem tudtak lefaragni hátrányukból. A záró szakaszban is jól zárt a bajnokesélyes védelme, a kézdiek csupán nyolc pontot tudtak termelni, a bajnokjelölt Târgovişte magabiztos győzelmet aratott.

Végeredmény: CSM Târgovişte – KSE 74-40 (18-12, 27-11, 12-9, 17-8). Târgovişte: Vaida 18 pont, Chivu 14, Ghiţă 12, Arnold Shania 6, Vreme 6, Popescu 5/3, Larisa Toma 4, Vati D. 3, Catinean 2, Tănase 2, Dumitru 2. KSE: Biszak 13, Bölöni 7/3, Incze 6, Voloncs 6/6, Debreczi 6, Czimbalmos 2, Kovács, Istók, Csíki, Bartók. A 4 pontos KSE jelenleg a nyolc csapatos rangsor utolsó helyén áll.

A KSE vasárnap 11 órától az élvonalba jutásért küzdő Konstancai Phoenix csapatát látja vendégül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük