Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Továbbjutott a CFR és a Fradi is

Továbbjutott a CFR és a Fradi is Sport

Kettős győzelemmel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójába a Kolozsvári CFR csapata, miután a szerdai, hazai visszavágón 2–0-ra győzött a gibraltári Lincoln Red Imps FC ellen.

Hirdetés
Hirdetés

A hazai környezetben játszó kolozsváriak érvényesítették a papírformát, Mike Cestor (18.) és Runar Mar Sigurjonsson (58.) góljaival nyertek, és ezzel bejutottak a BL azon fordulójába, ahonnan már biztosították maguknak valamely európai kupasorozat főtáblás helyét. A BL-selejtező harmadik fordulójában a svájci Young Boys lesz a kincses városbeliek ellenfele. A CFR a berni alakulattal az elmúlt idényben az Európa Liga csoportkörében mérkőzött meg, és a kolozsvári 1–1 után Svájcban 2–1-re győztek a „fiatal fiúk”. Ezúttal augusztus 3-án találkoznak majd az első meccsen, Kolozsváron.

A magyar bajnok Ferencváros szintén kettős győzelemmel lépett tovább, miután az első mérkőzésen elért 2–0-s sikert követően a párharc keddi, idegenbeli visszavágóján 3–1-re nyert a litván Žalgiris Vilnius ellen. Az előző idényben BL-főtáblás Ferencváros első mestervizsgája a Slavia Praha elleni, jövő héten kezdődő BL-párharc lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük