Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tovább menetel a KSE Futsal

Tovább menetel a KSE Futsal Sport

Idénybeli kilencedik győzelmét aratta kedden este a KSE Futsal csapata, amely 3–1-re győzedelmeskedett a Gyergyóremetei Kereszthegy vendégeként a teremlabdarúgó 2. Liga 10. fordulójában. A székely (2-es közép) csoportot toronymagasan vezető céhes városbeli alakulat legközelebb március 7-én lép pályára, amikor a Gyergyószentmiklósi Inter együttesét fogadja.

Hirdetés
Hirdetés

A Borbáth–Gáll, Gajdó, Szőcs, Rancz (cserék: Fábián, Pakucs, Dobozi, Barbócz) összeállítású céhes városi gárda semmit sem bízott a véletlenre és az első félidő felénél Gajdó Tamás góljával megszerezte a vezetést (0–1). A 16. percben a házigazdáktól Keresztes Tihamér egyenlített (1–1), de kevéssel később Gáll Attila találatával ismét előnybe kerültek a kézdiek (1–2). Újabb gólra a 26. percig kellett várni, ekkor Szőcs Lászlónak harmadszor is sikerült bevennie Kereszthegy kapuját, ezzel beállítva a találkozó 3–1-es végeredményét.

„Jó meccset hoztunk össze, mi végig támadtunk, ők pedig végig védekeztek, és csak a kapusuk jó teljesítményének köszönhető, hogy a negyven perc végén mindössze két góllal nyertünk” – összegezte a történteket Gazda József, a kék-fehérek edzője.

Teremlabdarúgó 2. Liga, 10. forduló: Gyergyóremetei Kereszthegy–KSE Futsal 1–3 (1–2) Gólszerzők: Keresztes (16.) illetve Gajdó (10.), Gáll (18.), Szőcs (26.). További eredmény: Korondi Junior–Gyergyószentmiklósi Inter 4–2. Az állás: 1. KSE Futsal 28 pont, 2. Kereszthegy 15 p, 3. Gyergyószentmiklós 9 p, 4. Korond 4 p. A 11. forduló programja: március 5-én Gyergyóremetei Kereszthegy–Korondi Junior, március 7-én KSE Futsal–Gyergyószentmiklósi Inter.

Nyolcas döntőben a fiatalok

Szombattól hétfőig Székelyudvarhelyen bonyolítják le az U19-es teremlabdarúgó Román-kupa nyolcas döntőjét, amelynek mezőnyében ott van a KSE Futsal csikócsapata is. A hargitai teremtorna első napján rendezik meg a kupasorozat negyeddöntőit, másnap kerül sor a két elődöntőre, majd a két legjobb együttes február 28-án játssza a finálét.

Első kupagyőzelmükre hajtanak a kézdivásárhelyi ifik, akik szombaton 15 órától a Temesvári CFR-rel néznek farkasszemet, a párharc nyertese pedig a Szörényvári CFR–Marosvásárhelyi VSK mérkőzés győztesével találkozik a vasárnapi elődöntőben.

„A legfontosabb, hogy az első meccsünket megnyerjük, s majd csak utána gondolunk a következőre. Egyesével vesszük az akadályokat, s nagyon bízom abban, hogy a fiúk ott lesznek a hétfői fináléban” – nyilatkozta érdeklődésünkre Gazda József, a céhes városiak trénere.

Az U19-es Román-kupa negyeddöntőinek programja: szombaton 13 órától FK Székelyudvarhely–Ceahlăul Piatra Neamț, 15 órától KSE Futsal–Temesvári CFR, 17 órától Fălticeni–Simádi Sólymok, 19 órától Szörényvári CFR–Marosvásárhelyi VSK.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük