Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tornagyőztes kézilabdázók

Tornagyőztes kézilabdázók Sport

Pénteken és szombaton tartotta a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub kézilabda-szakosztálya a Nagy Mózes-kupa elnevezésű kézilabdatornát az ifjúsági 4-es korosztály számára. A házi­gazdák két győzelemmel és egy szoros vereséggel az első helyen zártak.

A kétnapos megmérettetésen a Bákói ISK, a Brassói Corona és a Csíkszeredai VSK tette tiszteletét a házigazda Nagy Mózes SK mellett. Kiegyensúlyozott mérkőzéseket vívtak a közel azonos szintű csapatok, a legtöbb esetben a pillanatnyi forma, illetve összpontosítás döntötte el a győztes kilétét.
Eredmények: Bákó – NMSK 11–21, Brassó – Csíkszereda 25–15, Brassó – Bákó 11–17, NMSK – Csíkszereda 16–14, Bákó – Csíkszereda 19–14, NMSK – Corona 11–14. A körbeverések után a gólarány döntött a végső sorrendről, ennek megfelelően a házigazda NMSK nyerte a tornát, megelőzve a Brassói Coronát, a Bákói ISK-t és a Csíkszeredai VSK-t.
A Nagy Mózes SK kerete: Biszak Hanna, Niculăieş Diana, Burlui Ioana, Kovács Kincső, Ilie Ioana, Ferencz Boróka, Ştefan Karina, Szotyori Melinda, Toderaşcu Denisa, Sárkány Alexandra, Bartha Anett, Makó Orsolya, György Edina, Gavrilă Blanka, Tóth Kriszta, Pál Anita, Hölczer Kriszta. Edző: Szász Csaba. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük