Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tornagyőztes a KSE

Tornagyőztes a KSE Sport

A Székelyudvarhelyért-kupára kapott meghívást a KSE Futsal Junior 2007-ben született focistapalántákból álló csapata, a hétvégi, nyolccsapatos tornát pedig meg is nyerte a Csulak Attila által irányított alakulat.

A Móré Alpár, Kanabé Szilárd, Lovász Áron, Tamás Márk, Varga Norbert, Orosz Bálint, Demeter Levente, Csulak Andrea, Bede Roland és Varga Máté alkotta KSE Futsal Juniort az A-csoportba osztották be a szervezők, ahol a csoportmeccsek során 4–2-re verte Gyergyószentmiklóst, 1–1-es döntetlent játszott a Brassói Koronával és 3–1-re nyert az FK Csíkszeredával szemben. A céhes városiak csoportelsőként jutottak az elődöntőbe, ahol a B-csoport második helyezettjével, Székelyudvarhellyel találkoztak.

A házigazdát a rendes játékidőbeli 1–1 után büntetőkkel búcsúztatták 3–1 arányban, majd a döntőben újra a Brassói Koronával kerültek szembe, de ezúttal kategorikus, 4–0 arányú győzelmet arattak ellenük, és elhódították a trófeát. Csulak edző köszöni a szülők, illetve a KSE vezetőségének a támogatást, amely lehetővé tette a tornán való szereplést. A csapat legközelebb jövő héten Csíkszeredában, a székely–magyar utánpótlásturnén rúg labdába.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük