Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Torjára ment az első díj

Torjára ment az első díj Sport

Múlt hétvégén tartották az I. ZABISZ minifoci-kupát Zabolán. A Zabolai Ifjúsági Szervezet (ZABISZ) által szervezett kiírás elsődleges célja barátságok kialakítása és a meglévők ápolása volt. December elejére tervezik újból összehívni a környék ifjúsági szervezeteinek csapatait.

Hirdetés
Hirdetés

A ZABISZ-kupára számos ifjúsági szervezet csapata érkezett Zabolára, hogy a kikapcsolódáson, barátságkötésen túl egy jót focizzanak a helyi sportcsarnokban. Képviseltette magát a torjai, árkosi, székelytamásfalvi, rétyi, kovásznai, uzoni ifjúsági szervezet.

A nap végére a dobogó felső fokára a TISZ (Torjai Ifjúsági Szervezet) állhatott, második a ZABISZ lett, a harmadik díjat pedig a FIKOSZ (Fiatalok Kovásznáért Szervezet) vihette haza. Emellett legjobb kapus és gólkirály díjat is osztottak, előbbit Túróczi István (TISZ) zsebelhette be, az utóbbit pedig Lázár Szabolcs (ZABISZ).

A zabolai fiatalok szeretnék köszönetüket kifejezni az őket támogatóknak: a helyi önkormányzatnak, aki a sportcsarnokot a rendelkezésükre bocsátotta, továbbá Szigyártó Gábornak, Fejér Sándornak, Szabó Andrásnak, Buchinger Istvánnak, Temérdek Róbertnek, Kovács Lehelnek, valamint Nagy György Árpádnak.

Fotó: Nagy György Árpád

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük