Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Több fertőzött a KSE-nél

Több fertőzött a KSE-nél Sport

A 9. fordulóval folytatódik a harmadosztályos pontvadászat, mindkét háromszéki együttesnek nehéz dolga lesz, a Sepsi OSK II. szombaton a harmadik helyen álló Brassói SR otthonába látogat, míg a Kézdivásárhelyi SE hazai környezetben fogadja a második CS Blejoit.

Hirdetés
Hirdetés

Tegnapi lapzártánkkor még kérdéses volt a KSE szombati mérkőzésének sorsa, tudniillik a céhes városi csapat keretében öt fertőzöttet találtak a kötelező koronavírus-teszten, emiatt nem tudták, a Kovászna megyei Közegészségügyi Igazgatóság engedélyezi-e a találkozó lebonyolítását. Csapatunktól származó információk szerint a megszokott módon készítik elő a mérkőzést, ámbár igencsak felforgatott kerettel fognak kiállni, amennyiben ezt engedik.

A Sepsi OSK II. kedvező előjelekkel várja brassói kiszállását, ugyanis kedden bravúros győzelmet ért el idegenben, 3–2-re nyert Székelyudvarhelyen, a 7. fordulóból elhalasztott mérkőzésen. A zöld-fehérek bíznak a hasonló jó szereplésben a Steagul Roşu ellen is.

Labdarúgó III. liga, 5. csoport, 9. forduló: ma Brassói Kids Tâmpa – Brassói Corona; szombaton CSO Plopeni – Barcarozsnyói Olimpic, Brassói SR – Sepsi OSK II., Kézdivásárhelyi SE – CS Blejoi. A találkozók 14 órakor kezdődnek. A Székelyudvarhelyi FC – Astra II. találkozót november 18-ra halasztották.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük