Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tizennégy továbbjutó

Tizennégy továbbjutó Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK tizenegy, míg a sepsiszentgyörgyi MSK három sportolója végzett dobogós helyen a szombaton Nagyszebenben megtartott eurorégiós cselgáncsversenyen, ezáltal kiharcolva az U14-es és U16-os döntőn való részvételi jogot. A viadalról súlycsoportonként az első három jutott tovább.

Hirdetés
Hirdetés

A Nagy Mózes SK tizenhét sportolóját versenyeztette Nagyszebenben, közülük tizenegyen harcolhatnak tovább a bajnoki címért: Simon Tege (34 kg) 2., Pál Norbert (38 kg) 1., Miklós András Benedek (42 kg) 1., Vaida Zalán (66 kg) 2., Jakabos Eszter (48 kg) 3. helyezés; U16-os korosztály: Nagy Róbert (42 kg) 2., Barbócz Mátyás (57 kg) 2., Aracsi Árkos (55 kg) 3., Deák Róbert (60 kg) 1., Antal Levente (73 kg) 3., Balogh Hanna (63 kg) 1. hely.

A Petru Oltean irányította megyeszékhelyi klub öt dzsudokáját nevezte a szebeni viadalra, az U14-es korcsoportban Veronica Oltean (32 kg) az első, Cristina Lazăr (48 kg) a második, Gabriel Munteanu (60 kg) a harmadik, Brianna Lungu (44 kg) az ötödik helyen végzett, míg az U16-osok között Radu Boieriu (+81 kg) kisdöntőt veszítve épphogy lemaradt a pódiumról.

Az U16-os döntőt a hétvégén rendezik meg Déván, feltéve, ha a koronavírus járvány miatt el nem halasztják vagy esetleg törlik a versenyt, míg az U14-es finálé április 3–4-én esedékes Ploiești-en.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük