Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tizenhét gól a meccsen

Nem kevesebb mint 17 találatot jegyeztek fel a szerda esti Kézdivásárhelyi SE – Brassói Colţea közti utánpótlás futsalmérkőzésen. A látványos, gólokban gazdag találkozót a házigazda kézdiek nyerték három góllal, és előléptek az U19-es országos bajnokság 3. csoportjának vezető helyére.

A Gazda József által irányított KSE a Daczó – Niczuly, Gáll, Gajdó T., Albu (cserék: Gondos – Szakács, Gyergyai, Tamás, Szotyori) kezdősorral lépett pályára, és egy-kettőre egyértelművé tette, hogy itthon szándékszik tartani a három pontot. Az első hazai gólra gyorsan válaszoltak a vendégek, szünetben már 4-2 volt az állás. A második játékrészben is nagy mezőnyfölényben futballozott a KSE kezdősora, ám a cserék nem tudták ugyanúgy tartani a lépést az ellenféllel. 8-3-as vezetés után egy gólra felzárkóztak a brassóiak, ám a jól hajrázó kék-fehérek az utolsó egy percben bevittek még két találatot (az egyiket büntetőből), és eldöntötték a mérkőzés sorsát. Az eredmény alakulása: 1-0, 1-1, 4-1, 4-2, 6-2, 6-3, 8-3, 8-7, 10-7. Gajdó Tamás négy, Gáll Attila három, Szakács László egy és Albu Norbert két góllal vette ki a részét a sikerből.

A KSE soraiból hiányzott az U17-es válogatottal Székelyudvarhelyen edzőtáborozó Rancz Attila. Amint arról már korábban beszámoltunk, az U17-es válogatott célja, hogy részt vegyen a szeptemberben rendezendő, 2018-as ifjúsági olimpiai játékok futsaltornájának selejtezőjében.

Időközben kisorsolták az U19-es Román-kupa negyeddöntős párosításait, ahol a KSE Resicabányával került szembe. A program (az időpont egyelőre nem ismert): Temesvári Informatika–FK Székelyudvarhely, KSE–Resicabánya, Jászvásári Poli–Viitorul Buzău, Brassói Colțea–Internazionale Traian Vaslui.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük