Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tizenhárom gólos meccsen nyertek

Tizenhárom gólos meccsen nyertek Sport

Újabb fölényes győzelmet aratott a házigazda KSE Futsal együttese, amely hétfőn este 12–1 arányban diadalmaskodott a vendég Gyergyószentmiklósi Inter alakulata ellen a teremlabdarúgó 2. Liga 11. fordulójában.

A székely (2-es közép) csoportot toronymagasan vezető és megnyerő céhes városi alakulat idei utolsó bajnokiját március végén játssza a Korondi Junior vendégeként, amit az élvonalért kiírt osztályozó követ majd.

A Gazda József irányította KSE Futsal együttes Bunduc–Szőcs, Bandi, Gáll, Gajdó (játszott még: Pakucs, Dobozi, Rancz, Albu, Vitán) összeállításban támadó felfogásban kezdte a Gyergyószentmiklósi Inter elleni összecsapást, ám a kialakított helyzetek ellenére az első találatra a 6. percig kellett várni. Pakucs Norbert szerezte a találkozó első gólját (1–0), majd a folytatásban felgyorsultak az események és egymást követték a kézdivásárhelyi gólok. A 9. percben Dobozi Krisztián vette be a hargitaiak kapuját (2–0), kevéssel később pedig Vitán Domokos harmadik alkalommal is megzörgette a vendégek hálóját (3–0). A 11. percben Gáll Attila is beköszönt (4–0), majd pár perc múlva Albu Norbert beállította az első félidő 5–0-ás eredményét.

A térfélcsere után sem sokat változott a játék képe, továbbra is egy csapat volt a pályán, a háromszékiek egymás után lőtték az újabb találatokat, míg a vendég gyergyói csapat a becsületgól megszerzésén fáradozott. A második játékrész első gólja Szőcs László nevéhez fűződik (6–0), majd következett Gajdó Tamás, Albu, valamint Gáll második találata és a 33. percben már 9–0-ra vezettek a mieink. A 35. percben Jánossy Tamás szépített (9–1), ám a házigazdák válasza sem késett, Gáll visszaállította a kilencgólos különbséget (10–1). A hajrában a gyergyószentmiklósiak öngólt vétettek (11–1), a végeredményt pedig a duplázó Szőcs állította be (12–1).

Teremlabdarúgó 2. liga, 11. forduló: KSE Fustal–Gyergyószentmiklósi Inter 12–1 (5–0). Gólszerzők: Pakucs (6.), Dobozi (9.), Vitán (10.), Gáll (11., 33., 37.), Albu (17., 28.), Szőcs (24., 40.), Gajdó (25.), Kostandi (38. – öngól), illetve Jánossy (35.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük